Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime anunță că este gata să achite suma cerută de Gigi Becali pentru FCSB: „M-aș duce să-l iau!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 16:59

Reclamă
Valeriu Iftime anunță că este gata să achite suma cerută de Gigi Becali pentru FCSB: M-aș duce să-l iau!”

Valeriu Iftime anunță că este gata să achite suma cerută de Gigi Becali pentru FCSB

Valeriu Iftime / Captură AS.ro LIVE

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, anunță că este gata să achite suma cerută de Gigi Becali pentru FCSB! Patronul roș-albaștrilor este dispus să renunțe la club pentru suma de 25 de milioane de euro. În acest moment, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 37 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este hotărât să renunțe la FCSB, din cauza arbitrajului din campionatul românesc. Acesta s-a declarat consternat de faptul că „centralul” Horațiu Feșnic le-a permis celor de la Rapid să practice un joc dur în partida cu FCSB, câștigată de giuleșteni cu 1-0.

Valeriu Iftime anunță că este gata să achite suma cerută de Gigi Becali pentru FCSB

Valeriu Iftime susține că este dispus să ofere suma cerută de Gigi Becali pentru a renunța la FCSB. Însă, omul de afaceri moldav este convins că intențiile declarate de patronul FCSB-ului nu sunt reale și că va rămâne la „cârma” formației roș-albastre.

„Am auzit de domnul Becali. Bine, el e nervos acuma și are dreptate să fie trist. Nu cred că se lasă el așa ușor condus de nervozități, pentru că are o echipă bună care costă niște bani. Pe de altă parte, nu se știe dacă nu cumva aici i s-a umplut paharul și o să plece. Ar fi un eveniment important, dar nu e sfârșitul lumii.

Eu zic că poate primi imediat 25 de milioane de euro, dacă îl dă (n.r. clubul). Dar nu-l dă, că m-aș duce și eu să-l iau! Este doar o încercare de a ne verifica atenția, așa cred. E destul de trist, pentru că avea o idee clară și o situație bună. Echipa a jucat excepțional, dar ghinionul de a nu da gol… Faptul că au fost foarte violenți (n.r. cei de la Rapid) poate că le-a mai tăiat din elan”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Anunțul făcut de Gigi Becali

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și