Închide meniul

Giovanni Becali știe cu cine ar trebui să semneze Louis Munteanu! Ce a ales dintre CFR Cluj, FCSB și Rapid

Alex Ioniță Publicat: 20 iulie 2024, 13:54

Reclamă
Giovanni Becali știe cu cine ar trebui să semneze Louis Munteanu! Ce a ales dintre CFR Cluj, FCSB și Rapid

Giovanni Becali știe cu cine ar trebui să semneze Louis Munteanu!

Louis Munteanu, după un gol marcat pentru Farul / Profimediaimages

Giovanni Becali știe cu cine ar trebui să semneze Louis Munteanu! Impresarul i-a dat un sfat important jucătorului care este aproape de plecarea de la Fiorentina, în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația „viola” l-a împrumutat pe român, în ultimele două sezoane, la Farul Constanța. Totuși, acum, oficialii italieni și-ar dori să îl vândă definitiv pe atacant.

Giovanni Becali știe cu cine ar trebui să semneze Louis Munteanu!

În momentul de față, Munteanu s-ar putea întoarce în Liga 1, iar CFR Cluj, FCSB și Rapid sunt echipele care doresc să îl transfere pe atacant.

Giovanni Becali este de părere că, din variantele menționate anterior, CFR Cluj este cea mai potrivită echipă pentru Louis Munteanu. Impresarul și-a argumentat opinia și a dat de înțeles că la echipa din Gruia, atacantul se va lupta în permanență pentru trofee și cupe europene.

„CFR Cluj este destinația cea mai bună pentru Louis Munteanu. Asta e părerea mea. Dacă ar fi fost jucătorul meu, l-aș fi sfătuit să meargă la CFR Cluj. Pentru că acolo, de bine, de rău, joci pentru locul 1 sau 2. Joci pentru cupele europene. Are un antrenor care e obișnuit cu câștigarea campionatelor, cu particparea în cupele europene.

Reclamă
Reclamă 4

E un patron care vorbește mai puțin, dar când face face câte ceva. Și văd că vinde jucători străini, aduce jucători străini, iar Clujul este în orice an pretendentă la câștigarea campionatului”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

Louis Munteanu, pasă de gol pentru Fiorentina!

Louis Munteanu a reușit o pasă de gol pentru Fiorentina! Atacantul care i-a pus „pe jar” pe patronii din Liga 1 a făcut spectacol în tricoul formației „viola”.

În decursul zilei de vineri, Fiorentina a jucat un meci amical cu Reggiana, care s-a încheiat cu scorul de 4-0, în favoarea echipei lui Louis Munteanu.

Reclamă

Atacantul român a fost introdus în teren în minutul 73 al meciului amical. După doar 3 minute, Louis Munteanu a pus presiune pe un adversar, iar mai apoi a deviat balonul către Christian Kouame, care l-a învins pe portarul celor de la Reggiana.

În meciul cu echipa din Serie B, pentru Fiorentina au marcat: Riccardo Sottil (9′), Moise Kean (15′) și Christian Kouame (65′, 76′).

Duelul cu Reggiana a fost al 2-lea meci amical pe Fiorentina, în cadrul perioadei de pregătire din vară. În prima partidă de test, jucată împotriva echipei U19 a clubului, Louis Munteanu a reușit să marcheze un gol. Duelul dintre Fiorentina și Fiorentina U19 s-a încheiat cu scorul de 5-2.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și