Închide meniul

Haos total la Petrolul! Costel Lazăr, în pragul disperării: „E bătaie de joc! Iau pastile, medicamente, să ținem echipa în Liga 1!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 noiembrie 2022, 14:04

Haos total la Petrolul! Costel Lazăr, în pragul disperării: „E bătaie de joc! Iau pastile, medicamente, să ținem echipa în Liga 1!

Costel Lazăr este președintele Petrolului

Costel Lazăr a răbufnit la adresa autorităților din Ploiești / FCPTV

Este haos total la Petrolul. Costel Lazăr, președintele ploieștenilor, a ajuns la capătul puterilor și anunță un deznodământ sumbru pe „Ilie Oană”, dacă autoritățile nu se vor implica din punct de vedere financiar. Oficialul Petrolului consideră că este „bătaie de joc” faptul că, în afară de sponsori, nimeni nu încearcă sa ajute clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a promovat în Liga 1 în acest sezon și este pe loc de play-off, dar lucrurile sunt departe de a fi roz pe „Ilie Oană”.

Haos total la Petrolul! Costel Lazăr, în pragul disperării: „E bătaie de joc!”

Clubul prahovean este extrem de chinuit pe plan financiar. Costel Lazăr a tras un semnal de alarmă uriaș, în care explică cât de gravă este situația de la Ploiești.

„Momentan ne ajută doar sponsorii. Sunt foarte dezamăgit… Petrolul este echipa Ploieștiului, a prahovenilor, a petroliștilor, dar nimeni nu face nimic în afară de sponsori! Vreau să le mulțumesc pentru că au făcut eforturi, vreau să le mulțumesc acelor persoane care au venit tot timpul să întrebe și să susțină clubul așa cum au putut.

Vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru caracterul de care dau dovadă. Traversăm momente foarte dificile din punct de vedere financiar. Să tot ajungi să cerșești bani în dreapta și în stânga, să iei împrumuturi… nu se poate, domnilor!

Reclamă

Mă dezamăgește atitudinea autorităților locale, care sunt indiferente. Este mare păcat că ne batem joc de această echipă, este o bătaie de joc din punctul meu de vedere!

Sunt extraordinar de dezamăgit, nu se poate așa ceva! Nu se poate ca echipa Ploieștiului să sufere! Nu le este rușine acestor oameni, care stau în funcții? E strigător la cer, credeți-mă!

Am avut palpitații pe final, da. Iau pastile, medicamente, să ținem Petrolul în Liga 1. Fac împrumuturi în nume personal…”, a spus Costel Lazăr, pentru FCPTV.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul, a treia victorie consecutivă în Liga 1

Petrolul – UTA 2-1. Ploieştenii au ajuns la 26 de puncte şi pun presiune pe cei de la FCSB. Echipa lui Nae Constantin se află pe locul 6 și are cu 6 puncte mai mult decât cea a lui Pintilii.

Petrolul Ploieşti a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1.

Brazilianul Jair a deschis scorul pentru gazde, din penalty (52), după un henţ comis de Andrei Chindriş la centrarea lui Christian Irobiso, apoi atacantul nigerian a majorat diferenţa (67). UTA a redus din diferenţă prin nigerianul Philip Otele (76).

Petrolul a încheiat meciul în zece oameni, după ce Christian Irobiso a fost eliminat (90+5) pentru lovirea cu piciorul a lui Erjon Hoxhallari. Petrolul a reuşit a treia sa victorie consecutivă, după o serie de cinci înfrângeri.

UTA, la primul meci cu antrenorul Laszlo Balint pe banca tehnică în acest al doilea mandat, a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie, un egal şi şase eşecuri.

Recomandări
  • Haos total la Petrolul
  • Costel Lazăr, în pragul disperării: „E bătaie de joc!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și