Închide meniul
EXCLUSIV

Harlem Gnohere îl vede pe Octavian Popescu unul dintre jucătorii decisivi de la FCSB: ”Trebuie să se concentreze doar pe fotbal”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2022, 11:39

Harlem Gnohere îl vede pe Octavian Popescu unul dintre jucătorii decisivi de la FCSB: ”Trebuie să se concentreze doar pe fotbal”

Motivul pentru care Harlem Gnohere a refuzat să mai joace în Liga 1

Harlem Gnohere, în cadrul unui interviu / Hepta

Harlem Gnohere îl vede pe Octavian Popescu unul dintre jucătorii decisivi de la FCSB, în partea a doua a sezonului, când roș-albaștrii speră să prindă play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu nu a marcat niciun gol în această stagiune, dar ”Bizonul” speră ca jucătorul cotat la 4 milioane de euro să atingă cifrele de anul trecut, când a înscris 10 goluri și a dat și 4 assist-uri.

Harlem Gnohere îl vede pe Octavian Popescu unul dintre jucătorii decisivi de la FCSB

„Trebuie să se concentreze doar pe fotbal. Coman și-a revenit și poate juca bine. Pe Octavian Popescu nu l-am cunoscut, l-am văzut jucând în sezonul trecut, cu Tănase.

A jucat bine și sper că va reveni la acel nivel pentru a ajuta clubul„, a spus Gnohere, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa „perlei” Octavian Popescu

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa lui Octavian Popescu. Patronul FCSB îl evalua la 50 de milioane în urmă cu câteva luni, însă acum crede că fotbalistul „nu face nici doi lei”.

Reclamă

„Nu am cum să pierd, la ora asta, să zicem că am 5 milioane de euro dați, a costat 10 milioane de dolari când am luat-o de la Talpan. Deci sunt 15 milioane, dacă vând societatea nu iau 15 milioane pe toți jucătorii pe care îi am?

Atunci înseamnă că sunt pe câștig. Dacă vrea Dumnezeu, pot să iGigi Becali s-a răzgândit în privinţa „perlei” Octavian Popescuntru în Liga Campionilor, sau poți un jucător ca Tavi Popescu să explodeze, acum nu face nici doi lei. Cum spuneam atunci o sută de milioane, dar acum spun că nu face nimic”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Cum poate Octavian Popescu să revină la forma de vis

Omul care l-a descoperit pe Octavian Popescu, Mihai Badea, i-a dat un sfat prețios lui Nicolae Dică, despre cum să-l readucă pe puștiul de 19 ani la forma de vis din stagiunea precedentă.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a fost printre cei mai buni jucători de la FCSB în stagiunea precedentă, însă a pierdut primul „11” în acest sezon.

Mihai Badea, cel care l-a descoperit pe Tavi când avea doar 10 ani, e sigur că „perla” lui Gigi Becali dă cel mai bun randament în flancul stâng al atacului.

Nu-l văd în dreapta pe Octavian Popescu! El trebuie să joace într-un sistem de joc în care să fie folosit în centru sau pe partea stângă. Acolo dă cel mai bun randament! Tavi este jucător de ultimă pasă la FCSB”, a spus Mihai Badea.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și