Închide meniul

Helmut Duckadam a prefațat derby-ul Rapid – FCSB: „Este favorită!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 aprilie 2023, 11:23

Reclamă
Helmut Duckadam a prefațat derby-ul Rapid – FCSB: Este favorită!”

Helmut Duckadam nu are încrede în Damjan Djokovic

Helmut Duckadam / Antena Sport

Helmut Duckadam a prefațat derby-ul Rapid – FCSB, care contează pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 37 de puncte obținute, la o distanță de nouă puncte față de Rapid, care ocupă locul 5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam o vede favorită certă pe FCSB în derby-ul cu Rapid. Ultima partidă directă dintre cele două echipe, cea din returul sezonului regular, s-a terminat cu o victorie pentru roș-albaștri, 3-1.

Helmut Duckadam a prefațat derby-ul Rapid – FCSB

„Eroul de Sevilla” a vorbit în termeni laudativi despre fundașii Dawa și Tamm, pe care îi consideră cei mai importanți oameni din defensiva FCSB-ului. În compartimentul ofensiv, i-a remarcat pe Olaru, Coman și Octavian Popescu.

„FCSB este favorită, în opinia mea, mai ales după venirea lui Elias Charalambous. E foarte important să fie acolo, pe margine, un antrenor. Lucrează bine cu Pintilii și se vede asta în rezultate.

Cred că FCSB va crește în formă și asta observ după prestațiile jucătorilor. Dacă până de curând Dawa făcea foarte multe greșeli, el a jucat foarte bine cu Farul, nu a mai greșit. Tamm rămâne același jucător serios, care-și vede de treaba lui, dar a crescut și el.

Reclamă

Apoi e Olaru, care a avut o perioadă mai slabă, și foarte mult a crescut Coman. Tot la meciul cu Farul am remarcat și o creștere la Octavian Popescu, mult mai bună față de etapele trecute. Asta înseamnă că jucătorii au mai multă încredere. FCSB este favorită cu Rapid. FCSB a arătat bine, nu foarte bine, în timp ce Rapid a jucat foarte rău la Craiova și la Sepsi”, a declarat Helmut Duckadam, pentru playsport.ro.

Adrian Mutu resimte presiunea pusă de fani înainte de Rapid – FCSB

La finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid, 3-1, suporterii alb-vișiniilor i-au cerut demisia antrenorului Adrian Mutu.

Adrian Mutu susține că este afectat de presiunea pe care fanii Rapidului o pun asupra echipei. Totodată, acesta spune că a avut o discuție cu Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, pentru a liniști spiritele în Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

„Am citit presa, ce s-a scris. A fost o săptămână grea, presiune era și înainte, dar săptămâna asta a fost ceva mai mare. Lucrurile între mine și club sunt clare, după discuția pe care am avut-o și cu șeful galeriei am clarificat lucrurile.

Cred că ce am promis atunci când am venit la echipă am realizat. Sezonul trecut am promis că voi menține echipa în Liga 1, iar acum că voi conduce echipa în play-off, ceea ce s-a întâmplat. Bineînțeles, pretențiile au crescut, trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Galeria noastră este pătimașă, pune mult suflet. Ar trebui să facem la fel și noi, să dăm 100% pe teren, să încercăm să câștigăm fiecare meci.

Am înțeles supărarea suporterilor după meciul de la Craiova. Bineînțeles, și eu sunt supărat pe situație, nu-mi convine să aud că-mi cer demisia, mai ales că știu cât am muncit.

Am dat tot timpul 100%, sunt profesionist, un antrenor foarte serios, cred că am demonstrat-o tuturor. Am ajuns în play-off, nu voi renunța după două înfrângeri. Încerc să găsesc soluții să redresez echipa pentru a putea câștiga acest derby”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și