Închide meniul

Helmut Duckadam dă de pământ cu FCSB după înfrângerea cu UTA: „Nu are antrenor, nu are nimic”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2023, 8:31

Reclamă
Helmut Duckadam dă de pământ cu FCSB după înfrângerea cu UTA: „Nu are antrenor, nu are nimic

Helmut Duckadam dă de pământ cu FCSB după înfrângerea cu UTA

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam dă de pământ cu FCSB după înfrângerea cu UTA. „Eroul de la Sevilla” spune că echipa nu are un joc bun şi nici antrenor. FCSB a pierdut primul meci din acest sezon al Ligii 1, scor 1-2 cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam mai spune că la FCSB fiecare jucător îşi vede propriul interes şi că nu formează o adevărată echipă.

Helmut Duckadam dă de pământ cu FCSB după înfrângerea cu UTA

Eu am mai sesizat un lucru la declarația lui Coman. A zis că se înțelege bine cu Olaru, atât. Deci, cu Olaru. Acolo, e fiecare pentru el sau poate că mai are un prieten, cum se întâmplă cu cu cei doi. În rest, fiecare pentru el. Același lucru îl fac și pe teren.

Eu m-am plictisit și cred că și lumea s-a plictisit de când tot repet. FCSB nu are joc de echipă, nu are antrenor, nu are nimic.

La ei, dacă nu fac diferența Coman, Olaru sau mai știu eu cine, n-au joc de echipă. N-au nici lot”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Mihai Stoica l-a criticat public pe Octavian Popescu

Oficialul FCSB nu înţelege cum Octavian Popescu a privit impasibil faza golului 2 marcat de UTA în meciul cu FCSB.

Reclamă

Indiscutabil trebuie să schimbe ceva. Mi-aș dori să știu ce se întâmplă cu el. Dacă aș afla, nu s-ar mai întâmpla. Fiecare fotbalist mai traversează câte o perioadă proastă, nu mă refer aici la cei mari, la Messi.

E clar că anul trecut, când Coman încă nu revenise, Tavi era titularul postului în care se simte cel mai confortabil (n.r.: extremă stânga). De atunci s-au schimbat multe, toată lumea îi caută poziția, el își caută poziția.

Doar că nu trebuie să arate că e nemulțumit. Altfel nu se poate explica, nu poți să vii și să te uiți la fază. Acum are ocazia să răspundă câștigând meciul cu Craiova. E în stare să facă asta, a demonstrat în multe rânduri”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și