Închide meniul

Helmut Duckadam e convins: „Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj când vrea el, nu când vor alții!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 octombrie 2022, 19:11

Helmut Duckadam e convins: „Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj când vrea el, nu când vor alții!

Dan Petrescu, o nouă victorie în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Helmut Duckadam a vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Eroul de la Sevilla” este ferm convins că antrenorul nu va pleca din Gruia în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu are o relaţie rece cu patronul Neluţu Varga, care i-ar fi dat un ultimatum. Trebuie să o ducă pe CFR Cluj pe primul loc până la iarnă şi să câştige meciuri în UEFA Conference League. În caz contrar, Cosmin Contra l-ar înlocui.

Helmut Duckadam, anunţ despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

„Toată lumea a avut impresia că Slavia Praga e o sperietoare, am văzut puțin din meci, nu am mai avut răbdare să mă uit la încă un meci complet. Îi felicit că au câștigat, au ajuns să aibă din nou șanse să se califice în primăvara europeană, le doresc multă baftă.

Se pare că au revenit la forma aceea de joc. Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj când vrea el, nu când vor alții. El nu va pleca, are o clauză mare, când va avea o ofertă mai mare care să îl tenteze, poate va pleca. Asta înseamnă să respecți competiția, de aia câștigi campionatul, ăla e țelul final, să joci în cupele europene, să faci o figură frumoasă, să mergi mai departe.

Plus că și aici se câștigă bani mulți, FCSB ar fi câștigat un milion de euro din aceste două meciuri. Nu știu dacă ar fi avut prima șansă jucând cu echipa de bază, dar șansele erau cu siguranță mult mai mari”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1

Dan Petrescu a fost în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. Campioana României a câștigat la limită meciul din Cehia, grație golului înscris de Rangelo Janga în minutul 43.

Antrenorul trupei din Gruia și-a lăudat jucătorii la scenă deschisă după succesul din etapa a 3-a din grupele Conference League.

“Exact ce am zis înainte de meci – trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc, am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat.

Reclamă 4 / 0/3

În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm și noi în calcule pentru calificare. Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc.

După meciul cu Ballkani când am zis că rezultatul e bun, foarte multă lume a fost supărată, și pe la club și prin ziare. Fotbalul din Kosovo, din păcate pentru noi, a luat-o în fața României. Asta e realitatea. S-au dus să dea 4 goluri în deplasare la Siva, e o victorie fantastică pentru ei. Va pune probleme tuturor echipelor.

Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu știu cum puteai să câștigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar știți și voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare.

Nu vreau să vorbesc de alte echipe. Mă concentrez doar la CFR. Cred că nu e nicio grupă așa strânsă ca a noastră. În opinia mea, favorită certă este clar Slavia. Au voie să bea o bere (n.r. – băieții). Eu nu beau bere, o să beau ceai”, a spus Dan Petrescu, după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1, pentru sport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și