Închide meniul

Helmut Duckadam exclude varianta Nicolae Dică la FCSB: „Va veni doar dacă e disperat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 21:50

Helmut Duckadam exclude varianta Nicolae Dică la FCSB: „Va veni doar dacă e disperat!

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în tribună în timpul unui meci / Profimedia

Helmut Duckadam exclude varianta Nicolae Dică la FCSB. „Dicanio” este ca şi instalat în funcţia de antrenor al roş-albaştrilor, după cum AS.ro v-a anunţat în exclusivitate, însă „Eroul de la Sevilla” nu vede cu ochi buni mutarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi. Acesta a mai fost antrenorul FCSB între 2017 şi 2018 şi a fost demis după un eşec cu CFR Cluj, scor 0-2.

Helmut Duckadam exclude varianta Nicolae Dică la FCSB

”Eu nu cred că Dică va veni acum la FCSB, va veni doar dacă e disperat și vrea o echipă acum. La ce condiții sunt la FCSB și ce lot e, nu cred că va veni.

Dică a avut un parcurs excelent când a fost la FCSB, a avut rezultate. N-a câștigat campionatul, dar echipa s-a comportat bine în cupele europene”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB

Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB. După cum Antena Sport v-a anunţat în exclusivitate, „Dicanio” este alesul lui Gigi Becali, după ce Toni Petrea a decis să plece de la echipă.

Reclamă

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

„Sper să fie Dică, echipa asta poate elimina Saburtalo. Ne trebuie puţină încredere. Avem aceeaşi echipă de anul trecut şi a făcut cel mai bun parcurs din play-off, nimeni n-a făcut punctele noastre.

În toate cele trei meciuri am fost conduşi, nu doar că nu am reuşit să marcăm. Cineva trebuie să le redea încrederea, aşa cum jucau acum trei luni. Cine o să fie antrenor trebuie să accepte să lucreze cu Neubert.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să vină. E ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa ieşite din comun. Cu Dică nu doar am eliminat Viktoria Plzen, cu Dică am făcut 0-0 cu Sporting la Lisabona, aveam şanse de calificre în Champions League în grupe. Tot cu Dică am bătut Lazio la Bucureşti. Sper să iasă sub scut de la discuţiile cu Gigi Becali”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali: „Dică e un om cuminte!„

Toni Petrea nu a mai aşteptat returul cu georgienii, de pe Arena Naţională, şi a acceptat rezilierea contractului. Nicolae Dică este pe punctul de a se întoarce pe banca echipei din Berceni.

„Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi, eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea. E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând, dar să vedem acum„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Recomandări
  • Helmut Duckadam exclude varianta Nicolae Dică la FCSB
  • Ce spune „Eroul de la Sevilla” despre preferatu lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și