Închide meniul

Helmut Duckadam, mesaj clar pentru FCSB, înaintea finalei de titlu cu Farul: „Vor avea meci mai greu cu Rapid!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 20:30

Helmut Duckadam, mesaj clar pentru FCSB, înaintea finalei de titlu cu Farul: „Vor avea meci mai greu cu Rapid!

Helmut Duckadam, mesaj clar pentru FCSB, înaintea finalei cu Farul

Duel în partida dintre Farul şi FCSB/ Profimedia

Helmut Duckadam a transmis un mesaj clar pentru cei de la FCSB, înainte de finala de titlu cu Farul. Fostul portar a tras un semnal de alarmă pentru roş-albaştrii şi susţine că vor avea un meci mult mai dificil cu Rapid, în ultima etapă. De asemenea, „Eroul de la Sevilla” a oferit şi un pronostic înaintea duelului pentru titlu, fiind de părere că meciul se va termina egal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi FCSB se vor duela într-un meci la finalul căruia se poate decide campioana României, din acest sezon. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Helmut Duckadam, mesaj clar pentru FCSB, înaintea finalei de titlu cu Farul

Helmut Duckadam a prefaţat duelul dintre FCSB şi Farul, şi a ajuns la concluzia că roş-albaştrii s-au maturizat în joc, şi ştiu să sufere pentru un rezultat pozitiv.

De asemenea, fostul portar anticipează un rezultat de egalitate în duelul de titlu de la Ovidiu, fiind convins că meciul va fi unul echilibrat.

În acest context, Duckadam le-a transmis un avertisment celor de la FCSB, declarând că partida cu Rapid, din ultima rundă, va fi mult mai dificilă.

Reclamă

„Din păcate, suporterii au fost nevoiți să se mulțumească cu strategia patronului, de a vinde cât mai mulți jucători, de a trăi din vânzări. Se pare că acum conjunctura a făcut în așa fel încât FCSB să poată câștiga campionatul. Vom vedea dacă o va face.

Are un avantaj mare, în primul rând moral. Jocul nu a fost extraordinar, dar au început să învețe să sufere, să câștige la limită, după o luptă și o ambiție fantastică.

E greu, eu zic că totul se va hotărî în ultima etapă. Merg pe un rezultat de egalitate la Ovidiu și cred că FCSB va avea un meci mai greu cu Rapid decât cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Eu zic că Farul trebuie să riște. Dacă riscă și câștigă, a câștigat campionatul. În ultima etapă, va juca la Cluj, va fi greu, poate pierde titlul”, a declarat Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Cine va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis cine va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”. Radu Petrescu va fi arbitrul central al întâlnirii, iar Ovidiu Haţegan se va afla în camera VAR.

Motivul deciziei luate de CCR ar fi reprezentat de un presupus conflict între Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan. Potrivit prosport.ro, nu ar fi fost posibil un tandem Istvan Kovacs la centru – Ovidiu Haţegan în camera VAR din pricina unui conflict între cei doi.

„Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan nu-și mai vorbesc de luni bune! Asta e realitatea! Pentru că Hațegan se consideră un Dumnezeu al arbitrajului românesc, fără de greșeală. Iar în timp și-a cultivat oameni din presa sportivă cărora le furnizează informații și cărora le facilitează inclusiv accesul la date privind delegările, contra unor articole care îl preaslăvesc.

Și nu doar atât, articole care demolează colegii arbitri pe care el îi consideră periculoși în calea lui. Mai ales pe Kovacs”, a declarat un coleg al celor doi pentru sursa citată.

Şi gsp.ro a scris că între Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan e un „război rece”. Kovacs şi Haţegan nu şi-ar vorbi și niciunul dintre ei nu ar fi acceptat să colaboreze cu celălalt.

Reclamă
Recomandări
  • Helmut Duckadam, mesaj pentru FCSB înaintea duelului cu Farul
  • Ce a declarat fostul portar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și