Închide meniul

Helmut Duckadam, mesaj pentru Dan Șucu: „Vreau să-l văd când va începe galeria să ceară demisii!”

Cosmin Olteanu Publicat: 29 aprilie 2023, 8:55

Reclamă
Helmut Duckadam, mesaj pentru Dan Șucu: Vreau să-l văd când va începe galeria să ceară demisii!”

Dan Șucu a anunțat care este jucătorul propus de Edi Iordănescu la Rapid

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Helmut Duckadam a avut un mesaj pentru Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului. În acest moment, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 31 de puncte obținute, la 11 lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a cumpărat 50% din acțiunile clubului Rapid în primăvara anului trecut.

Helmut Duckadam, mesaj pentru Dan Șucu

„Eroul de la Sevilla” apreciază declarațiile entuziaste pe care Dan Șucu le are despre Rapid. Însă, atrage atenția la faptul că discursul acestuia s-ar putea schimba, în timp, dacă formația alb-vișinie nu obține performanțe.

„Vreau să-l văd și pe domnul Șucu – că e foarte entuziast la ora asta – când n-or fi rezultate și va începe galeria să ceară demisii, una-alta. S-a întâmplat deja, pentru că noi avem suporteri de rezultat, așa sunt ai noștri.

Vreau să-l văd pe domnul Șucu după vreo doi ani, dacă nu prinde Europa, nu prinde Cupa României. Va investi niște bani și atunci să-l văd dacă mai este atât de optimist. E un proiect frumos la Rapid, jos pălăria, eu îl apreciez, dar să vedem când va fi în partea cealaltă”, a declarat Helmut Duckadam, pentru playsport.ro.

Reclamă

Dan Șucu, pus pe glume după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea de la FCSB

Acționarul din Giulești susține că ar fi o mare pierdere, pentru fotbalul românesc, „dispariția” lui Gigi Becali. Totodată, în spirit de glumă, spune că speră ca latifundiarul din Pipera să rămână la FCSB până când Rapid va cuceri un nou titlu de campioană.

„Eu nu cred că Gigi Becali va ieși din fotbal. Cred că a spus-o la supărare, într-un moment în care a fost nemulțumit de ceea ce se întâmplă cu echipa lui, FCSB, și pentru că șansele la titlu au scăzut. Eu cred că, totuși, Gigi Becali o să rămână în fotbal, o să îi treacă această supărare.

Însă, dacă decizia este chiar fermă, deși repet că nu cred acest lucru, ar fi o mare pierdere pentru fotbalul românesc. Eu, personal cel puțin, Dan Șucu, aș regreta că un competitor de anvergura lui Gigi Becali se retrage. Fotbalul probabil ar fi mai sărac. Bineînțeles că nimeni nu este de neînlocuit, nicăieri.

Reclamă 4 / 0/3

Dar cred că ar fi o pierdere pentru fotbalul românesc retragerea lui Gigi Becali. Sper să rămână în fotbalul românesc, glumind puțin, măcar până când va avea posibilitatea să aplaude primul titlu al Rapidului. Plecarea lui Gigi Becali e un lucru pe care personal l-aș regreta.

Fiecare ia deciziile personale, dar competiția în sine ar fi în mod sigur mai săracă fără un competitor de anvergura lui Gigi Becali”, a spus Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, hotărât să renunțe la FCSB

În urma înfrângerii suferite în fața Rapidului, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, Gigi Becali a anunțat că o va părăsi pe FCSB.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Reclamă

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și