Închide meniul

Dan Șucu, pus pe glume după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea de la FCSB: „Sper să rămână! Să aplaude primul titlu al Rapidului!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 13:45

Dan Șucu, pus pe glume după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea de la FCSB: Sper să rămână! Să aplaude primul titlu al Rapidului!”

Reacţia lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali l-a numit "sclav"

Dan Șucu și Gigi Becali / Hepta și AS.ro.

Dan Șucu este pus pe glume după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea de la FCSB, din cauza arbitrajului de la meciul cu Rapid, câștigat de giuleșteni cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Alexandru Albu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali consideră inadmisibilă duritatea cu care „centralul” Horațiu Feșnic le-a permis jucătorilor Rapidului să evolueze, motiv pentru care a anunțat că o va părăsi pe FCSB și va ieși din fotbal.

Dan Șucu, pus pe glume după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea de la FCSB

Acționarul din Giulești susține că ar fi o mare pierdere, pentru fotbalul românesc, „dispariția” lui Gigi Becali. Totodată, în spirit de glumă, spune că speră ca latifundiarul din Pipera să rămână la FCSB până când Rapid va cuceri un nou titlu de campioană.

„Eu nu cred că Gigi Becali va ieși din fotbal. Cred că a spus-o la supărare, într-un moment în care a fost nemulțumit de ceea ce se întâmplă cu echipa lui, FCSB, și pentru că șansele la titlu au scăzut. Eu cred că, totuși, Gigi Becali o să rămână în fotbal, o să îi treacă această supărare.

Însă, dacă decizia este chiar fermă, deși repet că nu cred acest lucru, ar fi o mare pierdere pentru fotbalul românesc. Eu, personal cel puțin, Dan Șucu, aș regreta că un competitor de anvergura lui Gigi Becali se retrage. Fotbalul probabil ar fi mai sărac. Bineînțeles că nimeni nu este de neînlocuit, nicăieri.

Reclamă

Dar cred că ar fi o pierdere pentru fotbalul românesc retragerea lui Gigi Becali. Sper să rămână în fotbalul românesc, glumind puțin, măcar până când va avea posibilitatea să aplaude primul titlu al Rapidului. Plecarea lui Gigi Becali e un lucru pe care personal l-aș regreta.

Fiecare ia deciziile personale, dar competiția în sine ar fi în mod sigur mai săracă fără un competitor de anvergura lui Gigi Becali”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Dan Șucu: „Victoria noastră a fost cu sufletul!”

Dan Șucu a vorbit și despre victoria neașteptată obținută de Rapid, 1-0, în fața celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Discutând de victoria noastră superbă cu FCSB, vreau să spun că a fost în primul și în primul rând cu sufletul. Este aproape imposibil să pierdem în Giulești, Giuleștiul are ceva magic. Ceva unic în fotbalul românesc. În legătură cu polemica legată de arbitraj, Onea a avut o intrare tare, bărbătească.

Dar rămân la părerea că decizia de cartonaș galben este cea corectă. Totuși nu a avut intenția să îl faulteze pe jucătorul FCSB. A avut o intrare foarte puternică, băieții au fost foarte montați. Și-au dorit foarte mult să câștige, probabil și de aici vâna, determinarea și supraîncărcarea lui Onea în minutul 4.

Să nu uităm că pe Giulești prietenii lui Gigi Becali i-au rupt piciorul lui Papeau, cei de la FC Botoșani. Și noi nu am mai făcut conferință de presă, nu am mai amenințat că ne retragem din fotbal. Nu am mai făcut presiuni în toate părțile. Play-off / Play-out este un sistem fantastic care dă tuturor posibilitatea doar să joace fotbal curat.

Să nu mai existe vagoane, cum existau în trecut, alianțe împotriva fotbalului. Sunt pentru acest sistem. Rapid joacă toate meciurile pe teren, ne luăm la luptă cu toți granzii și asta e, uneori pierdem, alteori câștigăm. Dar noi, cei din Giulești, niciodată nu plecăm capul. Deci să nu uităm ce a pățit Papeau!

Să nu uităm că strigătul lui de durere s-a auzit în tot Giuleștiul. I s-a rupt piciorul în fața a miilor de suporteri rapidiști de către prietenii domnului Gigi Becali, domnii de la Botoșani. Și nimeni de la Rapid nu a mai făcut o revoluție în fotbalul românesc, împotriva sistemului, așa cum se cere acum.

Fotbalul merge înainte, noi ne dorim să obținem cât mai multe puncte din acest play-off. Și, repet, Rapidul va sta întotdeauna demn, mândru, cu capul sus, indiferent de adversar”, a mai spus Dan Șucu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și