Închide meniul

Helmut Duckadam nu a fost surprins de victoria lui Dinamo cu Farul: „Să nu mai facem atâta caz! Nu e o surpriză!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 18:57

Helmut Duckadam nu a fost surprins de victoria lui Dinamo cu Farul: „Să nu mai facem atâta caz! Nu e o surpriză!

Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Alexandru Albu de la Rapid

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam nu a fost surprins de victoria lui Dinamo cu Farul. „Eroul de la Sevilla” a declarat că jocul prestat de „câini” a fost unul foarte bun, astfel că rezultatul nu a fost unul surprinzător. De asemenea, acesta a declarat că trupa din Ştefan cel Mare nu i-a dat nicio şansă formaţiei lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obţinut prima victorie din 2024. „Câinii” au învins campioana Farul, cu scorul de 2-0, golurile victoriei fiind marcate de Darko Velkovsky şi Dennis Politic.

Helmut Duckadam nu a fost surprins de victoria lui Dinamo cu Farul

Helmu Duckadam a declarat că la începutul partidei, nu se aştepta ca Dinamo să o învingă clar pe Farul. Însă, după ce a văzut jocul prestat de „câini”, acesta a declarat că victoria nu a fost una surprinzătoare.

De asemenea, Duckadam a declarat că nu ar trebuie să se mai facă „atâta caz” despre situaţia lui Dinamo, fiind de părere că în cazul în care vor merita, „câinii” nu vor retrograda.

„(N.r. Despre victoria lui Dinamo cu Farul) Mai ales prin prisma jocului. Rezultatul nu este o surpriză, după ce am văzut jocul. Dar înainte de meci, nimeni nu se aştepta la acest deznodământ. Să nu mai facem atâta caz de Dinamo, dacă merită să rămână în prima ligă, să rămână. După jocul pe care l-a arătat, are toate şansele.

Reclamă

Felul în care au bătut, după un joc foarte bun. Nu i-a dat nicio şansă Farului”, a declarat Helmut Duckadam.

Conducătorii de la Dinamo s-au dezlănţuit după victoria cu Farul

Conducătorii de la Dinamo s-au dezlănţuit după victoria cu Farul. Andrei Nicolescu a spus că Dinamo va aborda fiecare meci la victorie şi va umple stadianele şi în deplasare.

Administratorul special de la Dinamo spune că preferă să fie cât mai multe echipe implicate în lupta pentru evitarea retrogradării pentru ca meciurile să se desfăşoare doar pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

”Sincer, eu mă bucur că Botoșani e în luptă și și-a câștigat din meciuri. Mie nu mi-ar fi plăcut ca Botoșani să rămână în urmă și cumva să fie demoralizată, mai ales după anunțul domnului Iftime. Cu cât sunt mai multe echipe implicate în această luptă, cu atât sunt mai multe șanse ca lupta să fie corectă.

Sunt toate meciuri grele, dar cred că contează mai puțin în aceste cinci etape dacă jucăm cu echipe de sus sau de jos. Trebuie să fim pregătiți și să abordăm fiecare partidă la victorie. Eu cred că și în deplasare vom umple stadioane în acest play-out, dacă ne lasă gazdele noastre”, a spus Andrei Nicolescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și