Închide meniul

Helmut Duckadam nu are încrede că Damjan Djokovic va confirma la FCSB. „Transfer la disperare. Are o vârstă!”

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2023, 20:38

Reclamă
Helmut Duckadam nu are încrede că Damjan Djokovic va confirma la FCSB. Transfer la disperare. Are o vârstă!”

Helmut Duckadam nu are încrede în Damjan Djokovic

Helmut Duckadam / Antena Sport

Helmut Duckadam nu are încredere că Damjan Djokovic va confirma la FCSB. Fostul mare portar al Stelei este de părere că transferul mijlocașului la vicecampioana României nu va fi unul reușit. Eroul de la Sevilla crede că Djokovic va avea probleme în tricoul „roș-albaștrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaș de la CFR Cluj s-a înțeles cu vicecampioana României și a semnat un contract din postura de jucător liber de contract. Înainte de a se înțelege cu oficialii de la FCSB, Djokovic a fost legitimat la Al-Raed, echipa din Arabia Saudită care este antrenată de Marius Șumudică. În sezonul trecut, Djokovic a fost utilizat de către tehnicianul român în 30 de partide.

Helmut Duckadam nu are încredere în Damjan Djokovic. Ce nu înțelege fostul mare portar

Fostul mare portar de la Steaua, Helmut Duckadam, nu înțelege alegerea croatului, de a se întoarce în Liga 1. Acesta este de părere că jucătorul nu a mai fost dorit în Arabia Saudită și astfel a ales să se întoarcă în România, chiar dacă salariul pe care îl primește de la FCSB este mult mai mic decât cel de la Al-Raed.

„Nu știu, poate la disperare (n.r – transferul lui Djokovic). Mie mi-a plăcut de Djokovic la CFR, a avut o perioadă foarte bună acolo, dar faptul că te întorci din Arabia Saudită în România înseamnă că nu mai ești dorit acolo. Acolo câștiga mult mai mulți bani decât la FCSB.

Eu niciodată nu am înțeles de ce ai venit din Arabia în campionatul României. Djokovic are o vârstă, 33 de ani, mai joacă un an-doi la nivel înalt. Eu aș fi preferat să mai joc un an acolo decât să vin să mai joc un an-doi aici”, a spus Duckadam, pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali i-ar fi oferit 100.000 de euro la semnătură mijlocaşului croat şi un salariu lunar de 20.000 de euro.

Prima reacție a lui Gigi Becali după transferul lui Damjan Djokovic. Latifundiarul din Pipera a mai rezolvat un transfer

Patronul celor de la FCSB a rezolvat al treilea transfer al acestei veri. Până în momentul de față vicecampioana l-a prezentat oficial pe Alexandru Băluță și a bătut palma cu fundașul sud-african Siyabonga Ngezana.

„Gata! Am semnat cu Djokovic. M-am înțeles cu băiatul și totul este rezolvat și parafat. Eu v-am spus că îmi fac echipa puternică. Să ii spuneți și lui Sumi că am semnat cu el. Glumesc! Șumi e prietenul meu, dar eu eram convins că o să rezolv transferul lui Djokovic, deși Sumi nu era convins că o să vină la noi”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocașul a mai jucat în Liga 1 în perioadele 2013-2014 și 2017-2021. În ambele intervale acesta a fost legitimat la CFR Cluj. În cinci ani petrecuți alături de clubul din Gruia, croatul a câștigat 4 titluri de campion și o Supercupă a României.

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB

„Încă trei o să mai aducem, poate patru. Vătăjelu am înțeles că a semnat în Arabia, nu știu. A fost o discuție pentru el, dar a plecat, a semnat”, a spus Becali, citat de sport.ro

Pe de altă parte, Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că totul se va decide în următoarea perioadă, până când echipa va pleca în cantonamentul din Olanda.

„Mai avem pe listă unul, poate doi fotbalişti. Şi şanse foarte mici să fie trei pe listă. Mâine se va definitiva situaţia cu doi jucători. Pot face parte din lotul nostru. Cam asta va fi tot, posibil să mai apară. Problema noastră e să-l aducem cât mai repede pe Ngezana”, a declarat Mihai Stoica, la conferinţa de presă de prezentare a lui Alexandru Băluţă.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră Vezi toate știrile
Citește și