Închide meniul

Helmut Duckadam o scoate pe FCSB din cursa pentru titlu: „Nu are un lot competitiv!”. Strategia lui Gigi Becali, „falimentară” în lupta pentru trofee

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2022, 21:29

Helmut Duckadam o scoate pe FCSB din cursa pentru titlu: „Nu are un lot competitiv!. Strategia lui Gigi Becali, „falimentară în lupta pentru trofee

Helmut Duckadam îi dă dreptate lui Thibaut Courtois: "Portarii nu au şanse să câştige Balonul de Aur!"

Helmut Duckadam este legenda Stelei / AS.ro

Helmut Duckadam nu mai stă pe gânduri şi o scoate pe FCSB din cursa pentru titlu. Portarul care i-a ajutat pe roş-albaştri să câştige Cupa Campionilor Europeni critică politica de transferuri a lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam nu îşi explică de ce patronul lui FCSB a plătit 3.2 milioane de euro pentru David Miculescu şi Andrea Campagno. Este convins că niciun jucător din campionatul României nu merită atât de mulţi bani.

Helmut Duckadam o scoate pe FCSB din cursa pentru titlu

Strategia lui Gigi Becali este considerată a fi „falimentară”, în ceea ce priveşte trofeele, de fostul portar al Stelei. Duckadam a amintit declaraţiile în care latifundiarul din Pipera a anunţat că pune rezultatele echipei pe plan secund.

Nu este o strategie pe termen mediu sau lung făcută de FCSB! Faptul că aduci pe ultima sută de metri nişte jucători, niciodată nu vei reuşi să faci o echipă omogenă. E păcat şi de jucători, şi de echipă. Patronul şi-a exprimat punctul de vedere, îl interesează mai puţin rezultatele, mai mult partea financiară şi de aici ia acele hotărâri pe care le ia.

A făcut investiţii unele foarte mari. Niciun jucător nu merită sumele astea de bani în campionatul României! Dar este alegerea lor, banii lor, ei ştiu mai bine ce au de făcut„, a declarat Helmut Duckadam.

Reclamă

FCSB este fără titlu în Liga 1 din 2015. Duckadam nu le dă şanse roş-albaştrilor nici în acest sezon şi a dezvăluit care este principala problemă a lui Nicolae Dică.

E foarte greu, foarte greu (n.r. FCSB să câştige titlul). Diferenţa de puncte se măreşte şi ai şansa că se împarte în play-off. Totuşi va fi foarte greu pentru că la ora asta nu au un lot atât de competitiv pe cât şi-ar dori„, a mai spus Duckadam.

Mihai Stoica se teme că FCSB nu va prinde playoff-ul

Mihai Stoica se teme că FCSB nu va prinde playoff-ul. Managerul general al FCSB a făcut afirmaţia în contextul în care echipa antrenată de Nicolae Dică a avut un start dezastruos de sezon şi este la 14 puncte de liderul Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate. Managerul general spune că o problemă este şi programul încărcat al celor de la FCSB.

De la noi nu prea se vede play-off-ul, sunt cam multe… La nivel teoretic, da, dar la nivel practic, se vede cam… Timpul chiar ne prisoseşte, problema e că noi vom juca din 3 în 3 zile. Şi una e să joci în campionat sau în cupă, alta e să joci cu West Ham deplasare la Londra şi să vii după aia să joci acasă cu Voluntari, e puţin cam diferit.

Ideea este că eu am suficientă experienţă cu meciuri în cupele europene ca să ştiu cât de greu e în campioant dacă nu ai un lot echilibrat din toate punctele de vedere. Şi nu avem un lot echilibrat. E foarte complicat să joci cu un 11 în Europa şi alt 11 în campionat„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și