Închide meniul

Helmut Duckadam îi spulberă lui Gigi Becali visul de a o vedea pe FCSB în „primăvara” Conference League: „E frumos să visezi, dar te mai şi trezeşti”. Ce spune despre meciul cu West Ham

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2022, 19:41

Helmut Duckadam îi spulberă lui Gigi Becali visul de a o vedea pe FCSB în „primăvara Conference League: „E frumos să visezi, dar te mai şi trezeşti. Ce spune despre meciul cu West Ham

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: "FCSB e Steaua!"

Helmut Duckadam, mesaj pentru Gigi Becali / Antena Sport

Helmut Duckadam îi spulberă lui Gigi Becali visul de a o vedea pe FCSB în „primăvara” Conference League. Portarul de legendă al roş-albaştrilor nu crede că vicecampioana României se poate califica din grupa B, din care mai fac parte West Ham, Anderlecht şi Silkeborg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam nu se aşteaptă la un rezultat surprinzător în West Ham – FCSB, mâine, de la ora 22:00, meci care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Helmut Duckadam îi spulberă lui Gigi Becali. Nu o vede pe FCSB în „primăvara” Conference League

Este un meci foarte dificil, cred că CFR Cluj are mai multe şanse de a se califica mai departe. Poate vedem un eveniment. (Nu credeţi în minuni?) Sigur că e frumos să visezi, dar te mai şi trezeşti din când în când!

Şanse există, dar la calificare nu cred că există şanse, sunt echipe peste FCSB la ora actuală! Foarte greu (n.r. să se claseze pe locul 2 în grupă). Ne gândim totuşi că sunt Anderlecht, West Ham. FCSB nu mai e ce a fost în urmă cu 7 ani, când eram în grupele sau primăvara europeană Champions League!„, a declarat Helmut Duckadam.

Duckadam e sigur că, dacă FCSB reuşeşte să se întoarcă victorioasă din capitala Angliei, nu este cea mai importantă victorie, din ultimii ani, obţinută de o echipă din România.

Reclamă

Nu! Ar fi o victorie! De ce? Când Astra a învins West Ham, a fost cel mai mare rezultat al fotbalului românesc din anii aceia? Nu a fost! A fost o victorie! E frumoasa o victorie împotriva unei echipe englezeşti!„, spus portarul de legendă al Stelei.

Fanii s-au înghesuit la coadă înainte de West Ham – FCSB

FCSB va avea parte de o susținere numeroasă la Londra, din partea suporterilor români. Stadionul lui West Ham a fost luat cu asalt înaintea meciului.

Conform fanatik.ro, suporterii au venit la stadion cu o oră și jumătate înainte ca casele de bilete să se deschidă. Sursa citată anunță că aproximativ 100 de persoane s-au așezat la coadă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a avut rezervate 3125 de bilete pentru deplasarea de la Londra. O parte dintre acestea s-au vândut sub formă de vouchere, la București, iar restul au puse în vânzare la stadionul lui West Ham.

Prețul unui bilet este de 35 de euro. Sursa citată anunță că acestea ar putea să fie epuizate în cursul zilei de miercuri, cu 24 de ore mai devreme înaintea meciului.

Benoit Bastien va arbitra West Ham – FCSB

Partida West Ham – FCSB, programată de la ora 22.00, în grupa B, va fi arbitrată de francezul Benoit Bastien. ”Centralul” va fi ajutat de Hicham Zakrani şi Aurelien Berthomieu, iar rezervă va fi Jeremie Pignard.

Benoit Bastien este arbitru FIFA din 2014. În 2020, cu el la centru, CFR Cluj a fost eliminată din Europa League. Campioana Europei a fost învinsă atunci de Young Boys, scor 1-2, în ultimul meci din faza grupelor.

În cariera sa, arbitrul francez a mai condus la centru și Germania U21 – România U21 8-0, în preliminariile Campionatului European de tineret din 2015.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și