Închide meniul

Helmut Duckadam, replică pentru Gigi Becali după ce a anunțat că îi lasă clubul FCSB: „El e antrenor și poate să facă schimbările mai bune!”

Cosmin Olteanu Publicat: 2 februarie 2023, 20:35

Reclamă
Helmut Duckadam, replică pentru Gigi Becali după ce a anunțat că îi lasă clubul FCSB: El e antrenor și poate să facă schimbările mai bune!”

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: "FCSB e Steaua!"

Helmut Duckadam, mesaj pentru Gigi Becali / Antena Sport

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a avut o replică pentru Gigi Becali după ce a anunțat că îi lasă clubul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miercuri, Gigi Becali a declarat, în mod ironic, că este dispus să lase clubul FCSB mai multor persoane din fotbal, numindu-l inclusiv pe Helmut Duckadam.

Helmut Duckadam, replică pentru Gigi Becali după ce a anunțat că îi lasă clubul FCSB

Helmut Duckadam susține că nu ar putea să o preia pe FCSB, deoarece nu este antrenor. În schimb, a spus că Gabi Balint ar fi potrivit pentru a prelua „frâiele” formației bucureștene.

„Da? N-am văzut. E bine că m-a amintit acolo, dar nu vreau FCSB. Îl las pe Gabi Balint. El e și antrenor și poate să facă și schimbările mai bune. Eu n-am calitate de antrenor și poate greșesc și eu ca în meciul cu Farul.

Omul a fost sincer. Cum l-am lăudat cu o etapă înainte, că schimbările au fost foarte bune și au câștigat, așa au fost acum catastrofale și s-a pierdut. Dar am văzut că nu e atât de mare supărarea la FCSB că au pierdut acest meci, deci nu știu de ce ne agităm atât”, a declarat Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Reclamă

Declarația lui Gigi Becali

„Cui las echipa? Echipa nu o las. Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. Le-am zis: «Dacă nu vreți să apăreți în presă, terminați cu FCSB!». Ei nu vor presă, vor să fie liniștiți.

Nu va dispărea echipa. O ia Talpan, o ia Pițurcă, Stoica, cu nu știu cine. Treaba lor. Balint, Oprița, cu Miu, cu Popa, Duckadam! Să facă ei! (n.r. râde)”, a spus Gigi Becali, miercuri.

Helmut Duckadam, critici pentru Dawa după prestația din FCSB – Farul 2-3

Zilele trecute, Helmut Duckadam l-a criticat pe Joyskim Dawa, fundașul FCSB-ului, pentru cartonașul roșu pe care l-a încasat în urma faultului aplicat lui Denis Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, fostul mare fotbalist a spus că portarul Ștefan Târnovanu a greșit la primul gol marcat de Farul.

„Dacă până acuma am apreciat și lăudat schimbările celor de la FCSB, aseară se pare că nu au fost inspirate acele schimbări. Și cred că de aici a venit și reculul, pentru că FCSB a dominat prima repriză. Se îndrepta totul spre victoria FCSB-ului, dar o greșeală și schimbările neinspirate au adus o înfrângere suprinzătoare.

Ca să marchezi două goluri într-un minut jumate, în prelungiri, îți trebuie și puțină șansă. Să nu uităm, totuși, greșeala lui Dawa, care este o greșeală monumentală. Pe lângă faptul că a lustruit mingea în prima fază, apoi a fost și cartonașul roșu… greșeli în lanț. Bine, nu sunt noi în ceea ce îl privește pe Dawa.

Primul gol cred că, în mare măsură, i se datorează lui Târnovanu, chiar dacă a fost o lovitură de excepție a lui Alibec. A fost pe colțul lui. Dacă dădea peste zid, în vinclu, n-aveai ce să-i reproșezi. Dar, așa, el trebuia să-și apere colțul, unde știa că Alibec trimite de obicei. Și aceste faze trebuie pregătite mai amănunțit, pentru că rar l-am văzut pe Alibec să încerce să dea peste zid. La celelalte goluri, nu putea face mai mult.

E prea devreme să vorbim despre titlu. Se va trage linie după ce se vor înjumătăți punctele în play-off. Eu cred că oricare dintre echipe, inclusiv Rapidul, are șansa ei. Dar rămâne favorită CFR”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și