Închide meniul

Helmut Duckadam știe când va fi demis Nicolae Dică de la FCSB: „Cu siguranță nu va mai rămâne!”

Alexandru Ivan Publicat: 2 septembrie 2022, 20:39

Helmut Duckadam știe când va fi demis Nicolae Dică de la FCSB: „Cu siguranță nu va mai rămâne!

Nicolae Dică a prefaţat duelul dintre Silkeborg şi FCSB

Nicolae Dică, într-o conferință / Captura Antena 1

  • Helmut Duckadam știe când va fi demis Nicolae Dică de la FCSB
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Helmut Duckadam crede că Nicolae Dică va fi demis de la FCSB, dacă roș-albaștrii vor fi umiliți în meciul cu West Ham din Conference League și voi pierde și următoarea partidă de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este doar pe locul 13 în Liga 1, cu o singură victorie în șapte meciuri. Chiar dacă roș-albaștrii s-au calificat în grupele Conference League, Helmut Duckadam e convins că asta nu poate să-i garanteze postul lui Nicolae Dică.

Helmut Duckadam știe când va fi demis Nicolae Dică de la FCSB

„Dacă FCSB se va întoarcere cu o înfrângere să zicem mai usturătoare și următoarea partidă din campionat nu vor câștiga cele 3 puncte, cu siguranță Nicolae Dică nu va mai rămâne.

Reclamă

Oricine e liber să viseze, dar de la vis, la realitate, te mai și trezești din când în când. Cred că vor avea probleme mari de tot, pentru că vin aceste jocuri din Europa, unde au adversari destul de puternici„, a spus Helmut Duckadam, conform sport.ro.

Mihai Stoica încă nu ia în calcul scenariul în care FCSB să rateze playoff-ul

Mihai Stoica încă nu ia în calcul scenariul în care FCSB să rateze playoff-ul. Managerul general al FCSB admite că distanţa faţă de primele locuri se măreşte, însă a spus că este prematur pentru a fi luat în calcul un astfel de scenariu.

Reclamă

Noi am fost obişnuiţi mereu să ne uităm în clasament, să vedem câte puncte ne despart de CFR. În foarte rare situaţii, câte ne despart de CS U Craiova. Acum nu mai ştii la cine să te uiţi. Rapid e la o distanţă foarte mare, toate echipele sunt la distanţă foarte mare. Acum am început să ne uităm câte puncte ne despart de locul 6.

Sigur avem un meci în mână, dar totuşi distanţa se măreşte. (n.r. te temi că nu prindeţi play-off-ul?) E prematur să discutăm. Şi ce semnal aş tranmiste eu dacă mă tem? Eu oricum sunt de regulă mai alarmist şi mai pesimist aşa de felul meu. Niciodată nu spun, mamă ce o să-i batem pe ăştia”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Victor Piţurcă trage un semnal de alarmă pentru FCSB şi CFR Cluj

Victor Piţurcă a declarat că atât FCSB, cât şi CFR Cluj, vor avea o misiune dificilă în Conference League, ambele întâlnind adversari puternici. Fostul selecţioner consideră că şi în campionat cele două formaţii nu sunt favorite pentru primele două locuri, ca în sezonul precedent.

Reclamă 4 / 0/3

„Va fi dificil ca noi să obținem rezultate bune contra acestor echipe (n.r. în Conference League).

FCSB și CFR Cluj să se gândească foarte bine dacă vor reuși să se califice în play-off. După cum au început, e destul de dificil”, a declarat Victor Piţurcă, la PRO TV.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF