Închide meniul

Helmut Duckadam ştie tactica lui Gigi Becali şi Toni Petrea pentru Rapid – FCSB: „Vor sacrifica meciul cu Rapid”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2022, 9:27

Helmut Duckadam ştie tactica lui Gigi Becali şi Toni Petrea pentru Rapid – FCSB: „Vor sacrifica meciul cu Rapid

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam ştie care va fi tactica lui Gigi Becali şi Toni Petrea în derby-ul Rapid – FCSB, din etapa a doua din Superliga. Meciul de pe Giuleşti va fi astăzi, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul de legendă al Stelei e sigur că roş-albaştrii vor prefera să „sacrifice” meciul din campionat pentru a fi în cea mai bună formă la returul cu Saburtalo, de joi, din Conference League. Vicecampionii României au cedat la limită în Georgia, scor 0-1.

Helmut Duckadam ştie tactica lui Gigi Becali şi Toni Petrea pentru Rapid – FCSB

Duckadam i-a dat dreptate lui Florin Tănase, care a răbufnit şi i-a cerut întăriri lui Gigi Becali. Legenda roş-albaştrilor e de aceeaşi părere cu căpitanul lui FCSB şi asigură că mai e nevoie de jucători. Duckadam crede că Tănase şi Olaru vor rămâne pe bancă.

Tănase, Olaru (n.r – nu vor juca). Șut va juca. De Tamm nu știu. Nu știu dacă a auzit domnul Becali de el. Nu prea mai are bancă. Cu siguranță se gândește la Olaru și Tănase. Și încă vreo doi, nu mai știu. Nu ai rezervele post pe post, nici măcar de valoare apropiată. Cred că vor sacrifica meciul cu Rapidul într-o mare măsură pentru a se califica„, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

FCSB a pierdut ultima deplasare cu Rapid. Sezonul trecut, Paulo Vinicius era autorul unui autogol pe Arena Naţională. Meciul s-a disputat pe Arena Naţională.

Reclamă

Toni Petrea nu își dorește ca Florin Tănase să se transfere în China

Toni Petrea nu e dispus să renunţe la căpitan. Antrenorul FCSB vrea ca golgheterul ultimelor două sezoane din România să îmbrace în continuare tricoul roș-albastru.

Florin Tănase este cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Acesta a intrat în conflict cu Gigi Becali, care vrea să îl vândă în China pentru 3 milioane de euro.

De Tănase, ce s-a întâmplat? N-am ce să clarific cu el. Și-a spus punctul de vedere, nu am ce să discut cu el. Nu am asistat la presupusele negocieri pentru Tănase. Nu pot să mă bucur sau să mă întristez.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase își vede de treabă, e un profesionist. E golgheter, normal că mi-l doresc. Mi-aș dori pentru el să prindă un contract mai bun, dar, pentru noi, îmi doresc să rămână”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă a meciului cu Rapid.

Florin Tănase, analiză dură după FCSB – U Cluj 1-1

FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din noul sezon al campionatului României. Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!„, a fost declaraţia oferită de Tănase care l-a înfuriat pe Gigi Becali.

Recomandări
  • Helmut Duckadam îi dă dreptate lui Florin Tănase
  • Ce crede că se va întâmpla la Rapid – FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și