Închide meniul

Hermannstadt a achitat toate restanțele salariale! Anunțul oficial al clubului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 august 2022, 17:45

Hermannstadt a achitat toate restanțele salariale! Anunțul oficial al clubului

Hermannstadt

Jucătorii lui Hermannstadt. în timpul unui meci / Hepta

Hermannstadt a anunţat, miercuri, printr-un comunicat oficial, că a achitat toate restanțele salariale către jucători şi staff-ul tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt are rezultate peste așteptări în acest sezon, însă jucătorii s-au plâns că n-au fost plătiți de luni bune. Clubul asigură că toți cei implicați la echipa din Sibiu și-a primit banii.

Hermannstadt a achitat toate restanțele salariale

“A.F.C.Hermannstadt vă aduce la cunoştinţă că în cursul zilei de azi au fost achitate toate restanţele salariale către fotbaliştii şi staff-ul din familia FCH! Cu alte cuvinte, din acest punct de vedere toate plăţile sunt acum LA ZI, cum se spune în fotbalul românesc”, a precizat clubul.

“Acest lucru a fost posibil datorită unor eforturi considerabile venite din partea celor care au susţinut echipa până în prezent. Vom reveni cu imagini de la ultimul antrenament programat înainte de meciul din etapa nr.8 cu Universitatea Craiova”, a adăugat FC Hermannstadt.

Jucătorii lui Hermannstadt au protestat la meciul cu FCSB

FC Hermannstadt a pus în scenă un protest inedit în debutul meciului cu FCSB, din etapa a 7-a din Liga 1. Jucătorii sibieni, pregătiți de Marius Măldărășanu, au refuzat să joace timp de aproximativ 30 de secunde.

Reclamă

Neplătiți de luni de zile, jucătorii de la Hermannstadt și-au pierdut complet răbdarea și au hotărât să ia măsuri. Sibienii au refuzat să joace în debutul meciului cu FCSB.

Elevii lui Măldărășanu au rămas pe loc, „înghețați”, în timp ce jucătorii roș-albaștri au început să paseze mingea în propria jumătate, fără vreo intenție de a ataca poarta adversă.

Dani Coman și-a dat demisia de la Hermannstadt!

Dani Coman n-a mai rezistat și și-a dat demisia de la FC Hermannstadt, din cauza problemelor financiare uriașe de la clubul din Sibiu. Fostul portar le-a transmis jucătorilor încă din urmă cu două săptămâni că va renunța la postul de președinte al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

După ce le-a comunicat vestea jucătorilor, în vestiar, Coman a explicat că a ajuns la capătul puterilor și are nevoie de o pauză pentru a-și reveni:

“Vreau să mă liniștesc. Îmi e greu. Am participat la construirea acestei echipe și acum am nevoie de timp să mă liniștesc”, a declarat Dani Coman, pentru gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și