Închide meniul

Horațiu Moldovan a confirmat transferul la Atletico Madrid: „Șansa vieții mele!”. Cum și-a luat rămas bun de la fani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2024, 22:40

Horațiu Moldovan a confirmat transferul la Atletico Madrid: „Șansa vieții mele!. Cum și-a luat rămas bun de la fani

Horațiu Moldovan a confirmat la transferul la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horațiu Moldovan a confirmat transferul la Atletico Madrid, după meciul Rapid – FCU Craiova, scor 4-3, din etapa a 22-a a Ligii 1. Portarul giuleștenilor a jucat pentru ultima dată în tricoul alb-vișiniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid va plăti suma de 800.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere. Lui Horaţiu Moldovan i s-a propus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate. Atletico este dispusă să îi achite un salariu de 800.000 de euro în primul an, după care va creşte progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare sezon. În Giuleşti, Moldovan câştigă 10.000 de euro pe lună.

Horațiu Moldovan a confirmat transferul la Atletico Madrid

Cred că ne-am obișnuit cu toții la Rapid să avem astfel de meciuri. Nu renunțăm niciodată și erau importante cele 3 puncte. Cheia a fost că am demonstrat că suntem o echipă și nu am renunțat.

Până la urmă sunt jucător profesionist, era foarte frumos să îmi iau rămas bun de la coechipieri de pe teren. Nu de pe margine. Mă bucur că am luat cele 3 puncte.

Da, am avut mai multe emoții decât de obicei. A fost o încărcătură mare, într-o zi eram într-o parte, într-o zi în alta. La început nu prea am crezut, după ce am văzut că e oficial am zis că e șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat, poate acest tren nu mai vine. Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci la fel de mult și când va veni șansa să demonstrez că am valoare.

Reclamă

Am vorbit, am o legătură strânsă cu Edi Iordănescu, m-au felicitat. Acum mă concentrez doar la ce am făcut mai departe. De asta e foarte frumos fotbalul, e foarte imprevizibil. Acum 4 ani nu aveam echipă la liga a 2-a, acum semnez cu Atletico. E ceva SF! Le sunt recunoscător fanilor, le mulțumesc enorm„, a declarat Horațiu Moldovan la digisport.ro.

Rapid, remontada spectaculoasă cu Craiova lui Mititelu

În primul meci al sezonului pentru echipa sa, Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a trimis pe teren trei jucători transferaţi în iarnă la formaţia giuleşteană: Djokovic, Krasniqi şi Hasani. În minutul 11 arbitrul Horaţiu Feşnic a întrerupt meciul în urma unui spectacol pirotehnic organizat de suporterii gazdelor, care au aruncat cu petarde şi fumigene pe teren. Partida a fost reluată după patru minute, iar în minutul 25 Dragoş Albu a deschis scorul pentru oaspeţi. Giuleştenii au egalat prin Ermal Krasniqi, în minutul 43, şi la pauză a fost 1-1.

În partea secundă, oltenii au marcat de două ori în cinci minute. Mai întâi a înscris Baeten, în minutul 51, pentru ca Blidar să îl învingă pe Horaţiu Moldovan, aflat, se pare, la ultimul meci sub culorile Rapidului, în minutul 56.

Reclamă 4 / 0/3

A urmat faza din minutul 68, când un henţ în careu al lui Lacroix a fost analizat de VAR timp de aproape şase minute. Horaţiu Feşnic a dictat penalti şi Rrahmani a marcat de la punctul cu var, în minutul 76. Gazdele au egalat în minutul 81, când Gurău a respins în propria poartă un şut al lui Onea. Ambele echipe au mai trecut pe lângă gol în final de meci, dar cei care au marcat au fost elevii lui Bergodi. Burmaz a înscris şi el la debut, în minutul 90+4, aducând Rapidului prima victorie după cinci etape. S-a încheiat 4-3 pentru Rapid, care este pe locul al treilea în clasament, cu 36 de puncte, iar FCU Craiova, cu 27 de puncte, se află pe poziţia a 10-a.

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – Djokovic, Oaidă (Al. Albu 70), C. Cîrjan (El Sawy 61) – Hasani (Burmaz 61), Rrahmani (I. Cristea 90), E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 46). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

FCU CRAIOVA : Gurău – R. Negru, Kvakic, Lacroix, Padula – Vl. Achim, Dr. Albu, Baeten (Sidibe 67), Bauza (Ibrahimi 67), Blidar (Blănuţă 83) – A. Chiţu (Mascarenhas 88). ANTRENOR: Giovanni Costantino

Cartonaşe galbene: Onea 8, Cristiano Bergodi 90 / Blidar 6, Dr. Albu 26, Ibrahimi 78

Arbitri: Horaţiu Mircea Feşnic – Alexandru Cerei, Doru Claudiu Lucaciu – Horia Gabriel Mladinovici

Arbitri VAR: Andrei Florin Chivulete – Mihăiţă Necula

Observator: Irina Mîrţ

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și