Închide meniul

Horaţiu Moldovan a primit o ofertă uriaşă! Echipa care îi oferă un salariu de senzaţie pentru a-l convinge să plece de la Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2023, 22:27

Reclamă
Horaţiu Moldovan a primit o ofertă uriaşă! Echipa care îi oferă un salariu de senzaţie pentru a-l convinge să plece de la Rapid

Horaţiu Moldovan a primit o ofertă uriaşă

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horaţiu Moldovan a primit o ofertă uriaşă şi poate pleca în această iarnă de la Rapid. Portarul care este titular la naţionala României este pe punctul de a reuşi transferul carierei. Este tentat cu un salariu de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai multe echipe şi-au manifestat interesul de a-l transfera pe Moldovan în această iarnă. Dan Şucu şi Victor Angelescu nu se pot împotrivi, din moment ce goalkeeperul în vârstă de 25 de ani are o clauză de reziliere accesibilă.

Horaţiu Moldovan a primit o ofertă uriaşă

Dinamo Zagreb a fost prima echipă care şi-a manifestat interesul de a-l transfera pe internaţionalul român. Aşa cum as.ro a anunţat în exclusivitate, croaţii erau dispuşi să îi ofere un salariu anual de o jumătate de milion de euro. Moldovan a mai primit o ofertă de ultimă oră.

Basel este echipa care este gata să semneze cu portarul Rapidului. Potrivit gsp.ro, elveţienii sunt gata să achite clauza de reziliere de 800.000 de euro. Negocierile ar fi avansate şi, dacă Horaţiu Moldovan va accepta să plece în Elveţia, ar urma să încaseze aproximativ 50.000 de euro lună de lună!

Echipa care are în palmares 20 de titluri trece printr-un moment teribil. Este pe locul 11 din 12 în campionat şi are mari emoţii în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Oficialii clubului încearcă să se întărească masiv în această iarnă, pentru a evita un dezastru.

Reclamă

Horațiu Moldovan, anunț despre un viitorul său după egalul cu Farul

După ultimul meci al anului, cu Farul, portarul Rapidului a dezvăluit că ar putea pleca, în această iarnă, dacă va primi o ofertă bună.

Cred că e un rezultat echitabil, ambele echipe am avut ocaziile noastre. Am întâlnit campioana României, domnul Hagi merită tot respectul pentru ceea ce face aici.

Am văzut doar faza cu Budescu, cred că a fost fault. În rest nu vreau să comentez, nu ştiu (n.r. despre golurile anulate).

Reclamă 4 / 0/3

Cred că mergem printr-un moment greu, nu am mai câştigat de 7-8 meciuri. Trebuie să le cerem scuze suporterilor, s-a promis locurile 1-3. Cred că ne ajută acest sistem play-off, când se înjumătăţesc punctele. E posibil orice.

Acum mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Stau cu familia să fac sărbătorile fericite şi dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot pregăti să fac pasul afară. A fost un pas încărcat şi mă bucur… am avut rezultatele pe care le doream la naţională, am avut prestaţii bune şi la Rapid. Mă bucur că am terminat anul sănătos”, a spus Horațiu Moldovan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și