Închide meniul

Horaţiu Moldovan critică jocul moldovenilor după Rapid – Botoşani 1-1: „Au avut două ocazii!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2022, 0:21

Horaţiu Moldovan critică jocul moldovenilor după Rapid – Botoşani 1-1: „Au avut două ocazii!

Atletico Madrid a făcut o ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan. Echipa lui Diego Simeone a decis să plătească clauză de reziliere a portarului de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

  • Horaţiu Moldovan critică jocul moldovenilor după Rapid – Botoşani 1-1

Horaţiu Moldovan critică jocul moldovenilor după Rapid – Botoşani 1-1. Echipa lui Mihai Teja a avut o posesie de 27% şi a expediat doar două şuturi pe spaţiul porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ţigănaşu a deschis scorul în minutul 38. Jucătorii lui Adi Mutu au revenit pe final, graţie execuţiei fabuloase a lui Junior Morais. Brazilianul şi-a încercat norocul cu un şut de la aproximativ 30 de metri. Execuţia lui, din minutul 83, l-a învins pe Pap şi stabilit rezultatul final.

Horaţiu Moldovan critică jocul moldovenilor după Rapid – Botoşani 1-1

A fost al doilea meci la rând fără victorie pentru Rapid. Etapa trecută, giuleştenii au pierdut cu „lanterna roşie” Chindia Târgovişte.

Reclamă

„Cred că au avut doar două ocazii. Ştiam că vor juca pe contraatac. Meritam să câştigăm. E un teren destul de rău, asta e. Toţi jucăm pe el. Sperăm să nu fie fractură.

Am făcut un joc bun, am avut ocazii, am făcut ce ne-a cerut Mister. Nu cred că e o criză. Am făcut un jco foarte bun. Noi am început cu mingea de jos cu fiecare adversar. Ei au avut două ocazii doar. Suntem pe locul 2″, a declarat Horaţiu Moldovan, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Junior Morais sună adunarea după golul superb din Rapid – Botoşani 1-1

Junior Morais sună adunarea după golul superb din Rapid – Botoşani 1-1. Brazilianul a salvat echipa lui Adrian Mutu şi este deja cu gândul la următorul meci, cu „revelaţia” FC Hermannstadt.

Execuţia fabuloasă a lui Junior Morais le-a adus un punct giuleştenilor, care au ratat şansa de a egala la puncte liderul Farul Constanţa.

„Era greu să nu luăm un punct. Trebuie să ne ridicăm şi să mergem să câştigăm. Mergem în deplasare să luăm trei puncte. Mai trag şi la antrenamente, am avut noroc. Mi-am pregătit mingea bine şi mă bucur că am putut să ajut. Încerc la antrenament de multe ori şi sunt foarte fericit că am dat două goluri de la 20 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

Mai stai după antrenamente şi mai dai la poartă. Toţi au făcut un meci foarte bun, dar păcat că nu au câştigat. Vrem să mergem să ne calificăm în play-off. Am fost agresivi, dar nu am putut să câştigăm. A trecut, nu băgăm arbitrii în discuţie. Ne gândim doar să câştigăm meciuri. Fanii mereu vor să câştigăm. Noi trebuie să dăm totul!”, a declarat Junior Morais, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu!
Extra • 28 mart., 23:01
FOTO
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan, prima reacţie după Columbia - România 3-2
Echipa naţională • 27 mart., 0:03
„N-avea rost să jucăm cu alte naţionale şi să câştigăm cu 5-0!” Horaţiu Moldovan a tras conluziile, după Columbia – România 3-2
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Edi Iordănescu, avertisment pentru Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan înainte de EURO 2024
Echipa naţională • 21 mart., 23:30
Edi Iordănescu, avertisment pentru Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan înainte de EURO 2024: „E un semnal de alarmă! Să facă eforturi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid