Închide meniul

Horaţiu Moldovan, după gafa făcută în Sepsi – Rapid 2-0: „E greşeala mea, mi-o asum!”. Ce a spus despre fanii care nu au putut intra la meci

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2023, 23:59

Reclamă
Horaţiu Moldovan, după gafa făcută în Sepsi – Rapid 2-0: „E greşeala mea, mi-o asum!. Ce a spus despre fanii care nu au putut intra la meci

Cum arată contractul pe care Atletico Madrid i l-a pus pe masă lui Horaţiu Moldovan

Horațiu Moldovan, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Horaţiu Moldovan a avut prima reacţie după gafa făcută în meciul Sepsi – Rapid, scor 2-0, din etapa a 3-a a play-off-ului. Portarul lui Adi Mutu şi-a asumat eroarea care i-a permis lui Alexandru Tudorie să deschidă scorul, în minutul 26.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a primit o pasă de la Cristi Săpunaru, dar a evitat să degajeze. A încercat să îi paseze scurt, unui coechipier, dar mingea a ajuns la Ion Gheorghe. Acesta a trimis în centrul careului, iar Tudorie a fost pe fază şi a făcut 1-0.

Horaţiu Moldovan, după gafa făcută în Sepsi – Rapid 2-0

Primul gol e greşeala mea, mi-o asum. Asta e filosofia noastră, să plecăm cu mingea de jos. Am vrut să dau la Junior şi m-am răzgândit. Se mai întâmplă să nu putem ieşi tot timpul, dar cred că acesta este fotbalul modern. Vom analiza şi vom corecta. Cred că situaţia jocului s-a schimbat după acel 1-0.

Cred că toată lumea nu o lua pe Sepsi în calcul, este o echipă bună, cred că a demonstrat chestia asta. Ne pare rău că am pierdut acest meci şi nu am reuşit să ne apropiem de locurile fruntaşe.

Suntem într-o perioadă nefastă, sperăm să ne revenim până nu e prea târziu şi să nu facem act de prezenţă în play-off. Vrem să ne batem pentru Europa„, a spus Horaţiu Moldovan la digisport.ro.

Reclamă

Meciul a început cu o întârziere de 5 minute, după un protest al jucătorilor lui Adrian Mutu. Fanii Rapidului au părăsit stadionul pentru că nu fost lăsaţi toţi pe arena din Sfântu Gheorghe. Moldovan a răbufnit şi le-a arătat cu degetul pe rivalele FCSB şi Universitatea Craiova.

Doar când jucăm noi în deplasare se iau unele decizii să nu ne lase suporterii pe stadion. Când era pandemie, voiam să avem fani. Acum este incredibil… ce s-a întâmplat şi la Farul, şi aici. Nu cred că încurcau cu nimic cei 120 de fani în plus. Este lipsă de respect faţă de aceşti oameni care şi-au lăsat familia şi copiii acasă, ca să vină aici. Incredibil! Când joacă FCSB şi Craiova, li se permite orice. Când joacă Rapidul, se găsesc unele restricţii„, a mai declarat portarul Rapidului.

Cosmin Matei a semnat ratarea campionatului. În minutul 47, mingea a ajuns la Cosmin Matei în timp ce mijlocaşul lui Sepsi se afla în careul mic al Rapidului. Matei a driblat un adversar, dar a tras uluitor în portarul Horaţiu Moldovan. Nici lui Cosmin Matei, nici coechipierilor săi nu le-a venit să creadă atunci când au văzut deznodământul fazei.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 86, Marius Ştefănescu a reuşit să ducă scorul la 2-0 pentru Sepsi şi să tranşeze definitiv partida.

Evoluţia Rapidului a fost foarte palidă. Elevii lui Adrian Mutu nu i-au pus probleme decât în rare momente lui Sepsi. Chiar dacă Sepsi a deschis scorul, mai periculoşi în repriza a doua au fost toţi jucătorii lui Bergodi. În afară de ratarea uriaşă a lui Cosmin Matei jucătorii lui Sepsi şi-au creat şi alte faze de poartă.

Sepsi, victorie în premieră împotriva Rapidului

Este prima victorie din istorie reuşită de Sepsi în faţa echipei Rapid şi al doilea succes al lui Cristiano Bergodi împotriva formaţiei giuleştene, după 16 ani. În minutul 90+3 Săpunaru a ratat un penalti pentru Rapid.

În clasament, Rapid are 28 de puncte şi este pe locul 5, iar Sepsi ocupă locul 6, cu 24 de puncte.

SEPSI OSK: Niczuly – R. Dimitrov, Ninaj, Bălaşa, A. Dumitrescu – Aganovic (Ştefănescu 68), N. Păun, J. Rodriguez (Papa 79), C. Matei (Rondon 79) – I. Gheorghe, Tudorie (Safranko 63). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais – Emmers (Papeau 62), Al. Albu, Kait (Luckassen 84) – Pănoiu (Sefer 62), Dugandzic, Al. Ioniţă II (Ongenda 75). ANTRENOR: Adrian Mutu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și