Închide meniul

Horaţiu Moldovan, gafă uluitoare în FC Voluntari – Rapid! A primit gol după numai 10 secunde

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 21:51

Reclamă
Horaţiu Moldovan, gafă uluitoare în FC Voluntari – Rapid! A primit gol după numai 10 secunde

Horaţiu Moldovan, gafă uluitoare în FC Voluntari - Rapid

Horaţiu Moldovan a primit gol după numai 10 secunde / Profimediaimages

Horaţiu Moldovan a făcut o gafă uluitoare în meciul FC Voluntari – Rapid, ultimul al etapei a 4-a din Liga 1. Portarul lui Cristiano Bergodi a primit gol după numai 10 secunde şi şi-a pus mâinile în cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După remiza cu FC Botoşani, scor 2-2, antrenorul Rapidului a schimbat cinci titulari. Răzvan Onea, Iulian Cristea, Alexandru Albu, Funsho şi Cătălin Cîrjan nu au mai prins echipa de start. Totuşi, meciul cu ilfoveni se poate spune că a început de la 0-1.

Horaţiu Moldovan, gafă uluitoare în FC Voluntari – Rapid!

Ilfovenii au avut lovitura de start şi din două pase au ajuns în ofensivă. Mingea a ajuns la Doru Andrei, care nu a stat pe gânduri. A driblat un adversar şi a şutat de la aproximativ 25 de metri.

Execuţia nu părea a-i pune probleme portarului Rapidului. Totuşi, mingea a trecut pe sub Horaţiu Moldovan, care a gafat incredibil. Mijlocaşul de 20 de ani s-a bucurat alături de coechipieri. A fost primul gol, în Liga 1, din cariera lui Doru Andrei.

Reclamă

Fără gol primit în primele două meciuri din acest sezon, giuleştenii au avut probleme în defensivă împotriva lui FC Botoşani. Au primit gol şi de la Voluntari şi Bergodi caută soluţii.

Cum a arătat echipa de start a Rapidului în meciul de la Voluntari:

H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais – Oaidă, Kait, Pănoiu – Papeau, Dugandzic, Costache

Reclamă 4 / 0/3

Albion Rrahmani, dezvăluiri de senzaţie după ce a semnat cu Rapid

Albion Rrahmani a avut o reacţie de senzaţie după cea semnat cu Rapid. Noul atacant al lui Cristiano Bergodi a anunţat ce obiectiv şi-a trasat în Giuleşti. A vorbit despre concurenţa cu Marko Dugandzic pentru postul de titular şi a dezvăluit că îşi doreşte să devină golgheterul României, după ce a fost cel mai bun marcator din Kosovo.

Rrahmani a avut cifre impresionante la Ballkani, în sezonul trecut. Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze 30 de goluri în cele 50 de meciuri! Acum a fost transferat de Dan Şucu pentru aproximativ 600.000 de euro.

Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în fața suporterilor și a clubului. Sunt nerăbdător să debutez și să obținem performanțe.

(Reporter: Ştiu că ai fost în discuţii cu cluburi importante din Europa, ce te-a făcut să alegi Rapidul?) Am ales Rapidul datorită proiectului care se dorește a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun și am simțit că este cel mai bine să fiu aici

Am văzut materiale video, meciurile. Sunt ‘nebuni’, îmi plac foarte mult şi îmi doresc să le demonstrez. Şi da, îi admir.

Da, este foarte bune pentru mine (n.r. competiţia pentru postul de titular cu Marko Dugandzic) Îmi doresc să fiu golgheter şi în România. Voi face tot ce pot pentru a atinge acest obiectiv. Eu sunt rapid, sunt inteligent şi sunt foarte bun în duelurile ‘unu-la-unu’ cu portarul şi multe alte calităţi. Am o poreclă, ‘Lewandowski’. Asta este, fanii din Kosovo îmi spuneau asta şi ‘Lewa’ a rămas porecla mea!

Mi-am propus să înscriu multe goluri pentru că îmi doresc să fiu golgheterul campionatului şi al Europei”, a declarat Rrahmani pentru fcrapid.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” Vezi toate știrile
Citește și