Închide meniul

Horaţiu Moldovan, în La Liga! Anunţul de ultim moment făcut de presa din Spania. „Va fi titular”

Dan Roșu Publicat: 14 ianuarie 2024, 13:09

Reclamă
Horaţiu Moldovan, în La Liga! Anunţul de ultim moment făcut de presa din Spania. „Va fi titular

Horaţiu Moldovan, în La Liga

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci - Profimedia Images

Horaţiu Moldovan, în La Liga! Acesta este anunţul făcut de presa din Spania, care anunţă că internaţionalul român va fi noul titular al lui Betis, echipă aflată pe 7 în Primera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andaluzii sunt pregătiţi să plătească clauza de reziliere de 800.000 de euro pentru portarul Rapidului. Manuel Pellegrini îl vrea la Betis, echipă cu 20 de goluri încasate în acest sezon.

Horaţiu Moldovan, în La Liga! Anunţul de ultim moment

”Portarul român va fi noul titular de la Betis. Este Horațiu Moldovan, portarul naționalei României si unul dintre cei care vor fi convocați la Euro 2024. Portarul în vârstă de 25 de ani joacă la Rapid București din 2021 și a pus stăpânire pe post imediat ce a aterizat în echipa giuleștenilor. Asta arată adaptarea rapidă pe care o are la cluburile unde ajunge.

Deși românul este evaluat la 2,5 milioane, clauza lui nu ajunge la un milion de euro (800.000). Un transfer destul de accesibil pentru clubul verde-alb și foarte necesar având în vedere că portarul stă la baza oricărei mari echipe”, au scris cei de la elgoldigital.com.

Cristiano Bergodi, anunţ despre viitorul lui Horaţiu Moldovan

Cristiano Bergodi a venit cu un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan. Antrenorul Rapidului a recunoscut ce discuţie a purtat cu portarul său titular, care a fost asaltat cu oferte în această perioadă de mercato.

Reclamă

Horaţiu Moldovan poate pleca la orice echipă care îi plăteşte clauza de reziliere de La Liga. Există interes pentru el atât din La Liga, cât şi din Serie A! Betis Sevilla, Udinese, Basel, Dinamo Zagreb şi Ludogoreţ îl au pe goalkeeperul român pe lista transferurilor.

„Vom vedea, pentru moment este portarul nostru. El îşi doreşte, pentru moment, să stea aici. Normal, vom vedea ce se întâmplă săptămânile viitoare. Horaţiu este un portar de naţională, care a câştigat această calificare (n.r. la EURO 2024) şi e un portar de viitor. Normal că pentru noi ar fi o pierdere importantă pentru noi. Dar vom fi pregătiţi, dacă se întâmplă ceva. Eu încă sper că el va rămâne cu noi.

Avem soluţii, dar normal că eu îmi doresc din suflet să rămână Horaţiu„, a declarat Cristiano Bergodi pe aeroport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și