Închide meniul

„I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2024, 17:56

Reclamă
I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul

Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul

Ianis Hagi și Gică Hagi/ Colaj AntenaSport, Profimedia

Robert Niță știe care este adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul, înainte de EURO 2024. Fostul fotbalist de la Rapid susține că „Regele” a luat această decizie nu în calitate de părinte, ci ca un profesionist desăvârșit, deoarece știe că eventuala mutare a fiului său la formația constănțeană ar fi fost un mare pas înapoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi traversează o perioadă dificilă, fiind rezervă neutilizată la Alaves în ultimele patru etape din La Liga.

Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul

Robert Niță e convins că o eventuală revenire a lui Ianis Hagi sub comanda tatălui lui i-ar fi făcut un mare rău, în ciuda faptului că are nevoie de meciuri, pentru EURO 2024. Fostul fotbalist a declarat că fiul „Regelui” ar face un pas înapoi în cariera sa, dacă ar reveni în Liga 1.

De asemenea, Robert Niță are mare încredere în potențialul lui Ianis Hagi. Acesta este convins că internaționalul român poate avea prestații solide la EURO 2024, deși a prins puține minute în ultimele luni.

„Nu cred că l-a luat pe Ianis Hagi la Farul înainte de EURO pentru că ar fi fost un mare pas înapoi fotbalistic. Cred că această mutare i-ar fi făcut rău. Domnul Hagi nu cred că a gândit ca părinte, pentru că îl aducea. A gândit ca un mare profesionist.

Reclamă

Eu cred că Ianis are capacitatea de a face un EURO bun. Într-adevăr, e greu fără ritm de joc. Cred că ar fi fost un mare pas înapoi pentru Ianis dacă se întorcea oriunde în România, nu neapărat la domnul Hagi.

Asta doar pentru a juca 3 luni meci de meci. Cred că era un semn de întrebare și pentru cei de la Rangers și pentru eventualele echipe interesate de el care ar fi vrut să îl transfere pe Hagi după EURO”, a declarat Robert Niță, conform fanatik.ro.

Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț”

Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Jurnaliștii din Scoția au vorbit despre situația mijlocașului român, care este împrumutat la Alaves.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii din Scoția l-au numit pe Ianis „stupid”, având în vedere că dorește să rămână în Spania, chiar dacă nu a prins minute.

Presa scoțiană a dezvăluit faptul că Rangers nu mai are niciun interes pentru român și că antrenroul echipri „nu își bate capul cu el”.

”Rangers este interesată de el atât cât este și el interesat de Rangers. Adică deloc. El vrea să rămână în Spania, iar legăturile cu Rangers sunt arse.

A fost atât de stupid încât ar face bine să obțină înțelegerea pe care și-o dorește. Clement nu-și bate capul cu el”, au notat jurnaliștii de la ibroxnoise.co.uk.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și