Închide meniul

„I-au făcut autopsie să vadă dacă e viu sau mort!” Adrian Porumboiu, şocat de linia trasă de arbitrii VAR la Iaşi – Sepsi 1-0

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 octombrie 2023, 11:55

„I-au făcut autopsie să vadă dacă e viu sau mort! Adrian Porumboiu, şocat de linia trasă de arbitrii VAR la Iaşi – Sepsi 1-0

Adrian Porumboiu, şocat de linia trasă de arbitri VAR la Poli Iaşi - Sepsi 1-0

Captură OrangeSport

Adrian Porumboiu a fost şocat de linia trasă de arbitrii VAR la Poli Iaşi – Sepsi 1-0. Fostul mare arbitru a şi glumit pe scenele ireale de la meciul din Poli Iaşi şi Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 81, Debeljuh a trimis mingea în poartă, dar golul covăsnenilor nu a fost validat, din cauza unei poziţii de offside. Momentul controversat a fost analizat minute bune în camera VAR, iar un verdict nu a putut fi dat. Cei din camera VAR l-au chemat pe Andrei Chivulete la monitor, pentru a fi siguri că atacantul lui Sepsi s-a aflat în poziţie neregulamentară.

Adrian Porumboiu, şocat de linia trasă de arbitrii VAR la Poli Iaşi – Sepsi 1-0

Nu am văzut. Cum? A tras linia printre picioarele jucătorului? Am fost prins cu alte lucruri, chiar n-am văzut meciul. Cum, i-a tras linia printre picioare? I-a făcut autopsie și s-a dus să vadă dacă-i viu sau mort, arbitrul am înțeles. Destul de complicat, îmi pare rău că nu am văzut faza, dar linia trasă printre cele două picioare, asta rămâne din tot ce a fost. Dacă e vorba de ofsaid cei care hotărăsc sunt cei din camera VAR. Deci l-au secționat pe jucătorul respectiv, l-au făcut din două bucăți”, a spus Adrian Porumboiu la fanatik.ro.

Fază halucinantă in Liga 1. Arbitrii VAR nu au fost siguri că e ofsaid şi l-au chemat pe Andrei Chivulete să se convingă

Finalul meciului din Copou dintre Poli Iaşi şi Sepsi Sf. Gheorghe a fost unul controversat. La 1-0 pentru gazde, în minutul 81, Gabriel Debeljuh a trimis balonul în poartă, dar golul covăsnenilor nu a fost validat.

Până să se ia o decizie, Leo Grozavu a fost eliminat de Andrei Chivulete. În primă fază, arbitrul a scos cartonaşul galben, dar în timp ce se îndrepta către antrenorul celor de la Poli Iaşi, a scos cartonaşul roşu, Grozavu părăsind spaţiul tehnic extrem de nervos.

Reclamă

Poli Iași – Sepsi 1-0. Covăsnenii au ajuns la 6 înfrângeri consecutive

Poli Iași – Sepsi 1-0. Partida a reprezentat o restanță din etapa a 7-a a sezonului de Liga 1. Aceasta a fost cauzată de faptul că formația covăsneană a participat în preliminariile Conference League.

Singurul gol al duelului a fost marcat de Luis Phelipe, în minutul 48. În minutul 4 al partidei, Sepsi a avut şansa de a deschide scorul, dar Cosmin Matei a ratat o lovitură de la 11 metri.

După această înfrângere, Sepsi a ajuns la 6 eșecuri consecutive în prima ligă. Covăsnenii se află pe locul al 12-lea în Liga 1, cu 12 puncte. De cealaltă parte, Poli Iași a urcat pe locul al 10-lea, cu 14 puncte după cele 12 meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și