Închide meniul

Ianis Stoica, „dărâmat” după golurile marcate în U Cluj – CFR Cluj 3-4: „Este dezamăgire, deocamdată eu nu am făcut nimic!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2023, 23:56

Reclamă
Ianis Stoica, „dărâmat după golurile marcate în U Cluj – CFR Cluj 3-4: „Este dezamăgire, deocamdată eu nu am făcut nimic!

Ianis Stoica, "dărâmat" după golurile marcate în U Cluj - CFR Cluj 3-4

Ianis Stoica, după ce a marcat în derby / Hepta

Ianis Stoica a fost „dărâmat” după golurile marcate în U Cluj – CFR Cluj, scor 3-4, din etapa a 6-a a Ligii 1. Atacantul lui Toni Petrea a reuşit o „dublă”, dar nu s-a putut bucura la finalul meciului de pe Cluj Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a fost cel mai bun jucător al „Şepcilor Roşii”. Atacantul împrumutat de la FCSB a reuşit o „dublă” (10, 38) şi a scos un penalty, transformat de gol de Dan Nistor în minutul 78.

Ianis Stoica, „dărâmat” după golurile marcate în U Cluj – CFR Cluj 3-4

Este dezamăgire, consider că puteam obţine măcar un egal. Nu ştiu ce s-a întâmplat, am lăsat spaţii foarte mari în apărare. CFR e o echipă care te taxează şi am încasat 4 goluri. Consider că a fost egal, mai ales că am avut şi ocazie cu capul, am avut şi în prelungiri. Consider că un egal era echitabil.

Când am venit în iarnă la Cluj mă aşteptam să joc, a venit alt antrenor, mi-a dat încredere. La fotbal trebuie să profiţi de conjunctură ca să poţi face ceva. Aveam nevoie de aceste goluri, dar deocamdată nu am făcut nimic. Nu am mai marcat de un an, acum am dat două goluri. Trebuie să o ţin tot aşa, că jocul se uită„, a declarat Ianis Stoica pentru digisport.ro.

CFR Cluj a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu a treia victorie stagională.

Reclamă

Ianis Stoica a făcut meciul vieţii în U Cluj – CFR Cluj 3-4

Ianis Stoica a făcut meciul vieţii în U Cluj – CFR Cluj, scor 3-4, meciul din etapa a 6-a a Ligii 1. Atacantul în vârstă de 20 de ani a dat recital în prima repriză a derby-ului, dar nu s-a putut bucura la final.

Într-o atmosferă de senzaţie, fostul jucător al FCSB-ului s-a dezlănţuit. În minutul 10, Oancea a fost aproape să marcheze din apropiere, i-a pasat în spate lui Ianis Stoica, iar acesta nu a ratat. L-a învins pe Sava şi a declanşat sărbătoarea în tribunele arenei.

Ianis a fost în zi de graţie şi a mai marcat o dată împotriva marii rivale din oraş. În minutul 38, a primit o centrare perfectă de la Alexandru Chipciu şi, scăpat din marcaj de fundaşii CFR-ului, a reluat mingea în poartă cu uşurinţă.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica a alergat pe teren şi a sărbătorit golul alături de coechipieri. Jucătorul cotat la 750.000 de euro a reuşit a doua „dublă” a carierei. Mai marcase de două ori în urmă cu doi ani, când juca pentru Slatina, într-o partidă cu Comuna Recea.

Fiul lui Pompiliu Stoica a înscris primele sale goluri în tricoul lui U Cluj. A avut nevoie de 16 meciuri pentru a „sparge gheaţa”. Nu mai reuşise să îşi treacă numele pe tabelă din luna aprilie 2022. Puncta atunci în FCSB – FC Voluntari 4-0.

U Cluj, învins de CFR Cluj în derby-ul din etapa a 6-a din Liga 1

Universitatea Cluj a avut o primă repriză excelentă, în timp ce echipa lui Andrea Mandorlini s-a bazat, în primul rând, pe portarul Răzvan Sava. Universitatea a deschis prin Ianis Stoica – în minutul 10, la o pasă primită, în careu, de la Oancea. Şepcile Roşii au majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 39, la pătrunderea lui Chipciu, care i-a oderit un assist lui Ianis Stoica, şi acesta a reuşit dubla. La ultima fază a primei reprize, Otele a înscris pentru CFR şi la pauză a fost 2-1 pentru Universitatea.

Partea secundă a arătat o altă faţă a elevilor lui Mandorlini. În minutul 56 Otele a şutat în bară, balonul a mers pe linia porţii lovind şi cealaltă bară apoi a ricoşat în teren de unde Avounou l-a trimis în plasă. După trei minute Otele a ajuns singur cu portarul Iliev, însă s-a complicat şi nu a putut marca. În minutul 68 a înscris Ajeti, din pasa lui Otele şi CFR prelua conducerea cu 3-2. Dan Nistor a egalat din penalti, în minutul 78, după ce Ianis Stoica fusese faultat în careu de Kresic, însă CFR a făcut 4-3 în minutul 82, prin Jefte Betancor. Chiar dacă partida a fost prelungită cu 14 minute, Universitatea nu a mai reuşit să egaleze şi CFR s-a impus cu 4-3.

În clasament, CFR este pe locul 4, cu 10 puncte, iar Universitatea se află pe locul 12, cu 6 puncte.

U CLUJ: P. Iliev – D. Oancea (R. Dimitrov 79), Piţian, G. Miron (I. Filip 64), B. Mitrea, Vătăjelu (Tescan 79) – Nistor, Bic (Popadiuc 88), Chipciu – I. Stoica, D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoş, Ajeti, Kresic – E. Krasniqi, Avounou (Konoplyanka 86), Tachtsidis (R. Filip 90), Muhar, Camora – Bîrligea (Jefte Betancor 86), Otele (Morgan 85). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Reclamă

Cartonaşe galbene: R. Dimitrov 90+2, Chipciu 90+14 / Andrea Mandorlini 74, Kresic 75, Jefte Betancor 83, R. Sava 90+2

Arbitri: Sebastian Colţescu – Mircea Orbuleţ, Adrian Popescu – George Găman

Arbitri VAR: Andrei Chivulete – Andrei Constantinescu

Observator: Octavian Şovre

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și