Închide meniul

Iasmin Latovlevici, OUT de la FC Argeş după ce l-a scos din minţi pe Marius Croitoru

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 noiembrie 2022, 16:27

Iasmin Latovlevici, OUT de la FC Argeş după ce l-a scos din minţi pe Marius Croitoru

Iasmin Latovlevici, OUT de la FC Argeş

Iasmin Latovlevici, înlocuit în minutul 30 al meciului FC Argeș - Sepsi / Captură Orangesport

Iasmin Latovlevici, OUT de la FC Argeş după ce l-a scos din minţi pe Marius Croitoru. Clubul din Piteşti a anunţat despărţirea de fundaş pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iasmin Latovlevici a avut o prestaţie dezastruoasă în umilinţa cu Sepsi, 0-5, şi a fost schimbat de Marius Croitoru în minutul 30. La câteva zile, Latovlevici şi FC Argeş au ajuns la un numitor pentru rezilierea contractului.

Iasmin Latovlevici, OUT de la FC Argeş după ce l-a scos din minţi pe Marius Croitoru

„Clubul FC Argeș și fotbalistul Iasmin Latovlevici au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Fundașul în vârstă de 36 de ani, originar din Moldova Nouă, a îmbrăcat tricoul echipei noastre în 40 de partide și a marcat 1 gol„, a anunţat FC Argeş pe site-ul oficial.

Mihai Stoica l-a criticat pe Iasmin Latovlevici după FC Argeș – Sepsi 0-5

Mihai Stoica l-a criticat pe Iasmin Latovlevici după meciul FC Argeș – Sepsi 0-5, din etapa a 17-a din Liga 1. MM Stoica l-a arătat cu degetul pe fostul jucător de la FCSB, care a greșit la primul gol al oaspeților, când a făcut un penalty.

„A fost mult mai mare gafa lui Latovlevici făcută cu Craiova 1948. Aici şi Păun a fost inteligent. Nu poţi să rişti să te duci în alunecare acolo. Nu se discută, e penalty. Păun a realizat că nu va atinge mingea şi a băgat piciorul.

Reclamă

Ştiţi cum e. Eu ţin la Lato. L-am avut şi ca jucător. Am momente preţioase petrecute cu el, dar dă impresia uneori şi în teren şi în interviuri, că e prea dezinvolt, prea nonşalant. Cumva e un decar pus să joace fundaş stânga. Se simte decar. Nu trebuie să te simţi decar când eşti apărător. Degajează mingea. Nu face altceva„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Iasmin Latovlevici, schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 după ce a comis penalty

Iasmin Latovlevici a fost schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 al meciului FC Argeș – Sepsi, după ce a comis penalty. Fundașul de 36 de ani al formației piteștene l-a faultat în careu pe Nicolae Păun, în minutul 27, iar Istvan Kovacs a dictat penalty.

Cosmin Matei a transformat lovitura de la 11 metri, cu un șut plasat, la care Cătălin Straton n-a putut să intervină.

Reclamă 4 / 0/3

Extrem de furios pentru greșeala experimentatului său fundaș, Marius Croitoru l-a înlocuit pe Iasmin Latovlevici la 3 minute după ce Sepsi a deschis scorul în Trivale. Latovlevici se pregătea să execute un out de la margine, când Croitoru a hotărât să-l schimbe cu Crețu.

Croitoru a fost surprins de camerele TV în timp ce gesticula supărat după gafa comisă de fostul jucător al FCSB-ului. Latovlevici a părăsit terenul extrem de afectat, însă fără să intre în conflict cu antrenorul său.

Sepsi a demolat-o pe FC Argeș

Echipa Sepsi OSK s-a impus sâmbătă fără probleme, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 5-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 4, când Latovlevici l-a faultat pe Păun în careu şi Istvan Kovacs a dictat penalti. A transformat Cosmin Matei, jucătorul care va înscrie din penalti şi în minutul 37. În minutul 52, Rondon a urcat  scorul la 3-0 pentru Sepsi, după o pasă a lui Cosmin Matei. Safranko a înscris al patrulea gol al oaspeţilor în minutul 68, pentru ca Tudorie să stabilească rezultatul final în minutul 89.

Recomandări
  • Iasmin Latovlevici, OUT de la FC Argeş după ce l-a scos din minţi pe Marius Croitoru
  • Anunţul făcut de piteşteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și