Închide meniul

„Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Viviana Moraru Publicat: 10 mai 2024, 9:11

Reclamă
„Îl are exemplu pe Tănase! Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Florinel Coman, înaintea unui meci / Profimedia

Ilie Dumitrescu şi-a oferit verdictul, despre transferul lui Florinel Coman în Qatar. Fostul internaţional a transmis că decizia vedetei de la FCSB trebuie să fie respectată, deoarece el a ales să se transfere în zona Golfului pentru a asigura viitorul familiei sale. Două milioane de euro pe an ar urma să încaseze „Mbappe” la Al-Duhail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabii au venit deja să negocieze transferul lui Florinel Coman. Aceştia au fost prezenţi la palatul lui Gigi Becali.

Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Ilie Dumitrescu a transmis că suma de cinci milioane de euro, în schimbul căreia Florinel Coman se va despărţi de FCSB, nu este una extrem de mare pentru Liga 1. Însă, fostul internaţional susţine că vedeta de la FCSB i-a urmat exemplul lui Florin Tănase şi vrea să încaseze şi el un salariu uriaş, în zona Golfului.

De asemenea, „Mister” susţine că cele două milioane de euro, pe care Florin Coman ar urma să le încaseze la Al-Duhail, sunt greu de refuzat.

„Trebuie să îi respectăm decizia lui Coman. Aici vorbim de o decizie personală. După foarte mult timp are o ofertă concretă. Există și șansa asta că el are o clauză de 5 milioane de euro și poate pleca oricând și iată că există și o echipă care poate oferi această sumă.

Reclamă

Gândiți-vă că 5 milioane în fotbalul mare nu este o sumă extraordinară. El îl are exemplu pe Tănase. Cred că își dorește să își asigure familia din punct de vedere financiar. Vorbim de niște sume prin care îți poți asigura viitorul familiei dacă îți duci contractul la final. E greu de refuzat, vorbim de două milioane anual (n.r – salariul pe care Coman ar urma să-l aibă în Qatar), indiferent că sunt dolari sau euro. Eu îi respect decizia”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform sport.ro.

Gigi Becali, anunţ după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman

Gigi Becali a făcut un anunţ după negocierile cu quatarezii pentru transferul lui Florinel Coman. Arabii au oferit maximum 4 milioane de euro, nedorind să achite clauza de 5 milioane de euro.

Becali a propus o altă variantă: să plătească Al-Duhail 3.5 milioane de euro acum, iar restul de 1.5 milioane în septembrie, după ce Florinel Coman şi FCSB vor evolua în preliminariile cupelor europene. Dacă va ajunge în grupe, Gigi va renunţa la cei 1.5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„O să dea banii în rate. Au nevoie să dea 3,5 milioane de euro. Ei vor să dea 4 milioane şi dup-aia în funcţie de meciurile jucate. Ei riscă, că jucătorul la naţională nu a funcţionat. Ei vor o asigurare. Am ajuns la o concluzie: ei au făcut o propunere să dea 4 milioane de euro şi dup-aia în funcţie de meciuri.

Şi eu le-am zis `de ce să daţi 4, de ce să nu daţi 3.5 milioane de euro? Daţi 3.5 acum şi în septembrie încă 1.5 milioane de euro`. Dar eu dacă mă calific cu Florinel în echipă, nu mai daţi banii ăia, că eu iau 50 de milioane.

Deci las 1.5 milioane de euro doar ca să joace în preliminarii. Astea sunt propunerile şi vin ei cu un răspuns. Florinel va fi în preliminarii, până în play-off. Eu nu vreau să-l dau. El face 10 milioane de euro şi voi nu vreţi să daţi 5. Există varianta să dea 5″, a spus Becali.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și