Închide meniul

„Îl iau la vară!” Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB! Jucătorul care l-a cucerit: „Rupe plasele!”

Viviana Moraru Publicat: 28 februarie 2024, 16:48

Reclamă
„Îl iau la vară! Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB! Jucătorul care l-a cucerit: „Rupe plasele!

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Alexandru Musi va reveni la formaţia sa la finalul acestui sezon, fiind încântat de evoluţiile atacantului de 19 ani de la Petrolul, formaţie la care este împrumutat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Musi ar putea reprezenta, la FCSB, o variantă şi pentru regula U21. În acest moment, Octavian Popescu este jucătorul pe care roş-albaştrii se bazează în ceea ce priveşte îndeplinirea regulii, în lot mai fiind, printre alţii, şi Eduard Radaslavescu şi Andrei Pandele.

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Musi, jucătorul remarcat de mai multe voci din fotbalul românesc, precum Ilie Dumitrescu sau Mihai Stoica. Patronul liderului din Liga 1 a transmis că din vară, jucătorul va reveni la formaţia roş-albastră.

Becali a mai transmis însă că nu are mari speranţe în privinţa unui transfer al acestuia, fiind de părere că nu poate obţine o sumă mare în schimbul lui Musi.

„Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro. Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează. (n.r. – Îl păstrați la vară?) Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător. Fotbalistul de multe milioane de euro rupe plasele la 18-19 ani. N-avem niciunul în România”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

Alexandru Musi este un jucător crescut în academia celor de la FCSB, fiind împrumutat de la începutul sezonului la Petrolul. În tricoul „lupilor galbeni”, atacantul de 19 ani a reuşit să marcheze cinci goluri şi să ofere trei assist-uri, în cele 28 de meciuri bifate, în toate competiţiile.

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care sunt decisivi pentru FCSB în lupta pentru titlu

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători care au un rol uriaş la FCSB şi pot contribui decisiv în lupta pentru câştigarea titlului din Liga 1. Patronul roş-albaştrilor este convins că aceştia îl vor ajuta să pună capăt „secetei” de 9 ani.

Surprinzător, Gigi Becali nu s-a referit la cei mai buni marcatori ai FCSB-ului. Căpitanul Darius Olaru are 14 goluri şi 2 pase decisive, în timp ce Florinel Coman şi-a trecut în cont 12 reuşite şi 8 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu se teme că FCSB va trebui să se descurce în următoarele două meciuri fără Olaru, care a fost eliminat împotriva lui FC Botoşani şi va fi suspendat. Latifundiarul din Pipera are alţi favoriţi. Este vorba de Adrian Şut şi Alex Băluţă.

„O echipă nu stă în Olaru, mă! Păi îl vând pe Olaru, ce facem? Ştii care sunt cei doi jucători cheie pe care voi nu îi vedeţi, dar eu care sunt stăpân ştiu!? Şut şi Băluţă. Ăştia doi sunt cheie din punctul meu de vedere, ca stăpân. Frumos cuvânt, stăpân! Păi sunt stăpân, eu sunt stăpânul afacerii.

Deci dacă Băluţă sau Şut luau cartonaş roşu, îmi era teamă. Olaru, nu-i problemă, Coman, nu-i problemă. Cu Băluţă şi Şut e problemă!„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipele de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și