Închide meniul

Ilie Dumitrescu a cedat şi i-a dat trei sfaturi lui Gigi Becali: „Ăsta e un mesaj pentru Mihai Pintilii!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2023, 9:09

Ilie Dumitrescu a cedat şi i-a dat trei sfaturi lui Gigi Becali: „Ăsta e un mesaj pentru Mihai Pintilii!

Ilie Dumitrescu, cuvinte de laudă pentru campioana României după CFR Cluj - Lazio 0-0

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu a cedat înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB şi i-a dat trei sfaturi lui Gigi Becali. „Mister” ştie ce trebuie să facă roş-albaştrii pentru a opri hegemonia grupării din Gruia şi să câştige titlul după o pauză de opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ai fi la FCSB acum, Ilie, zi-mi trei decizii importante pe care le-ai lua”, a fost întrebat fostul atacant al Generaţiei de Aur. Acesta nu s-a mai ferit şi a avut un mesaj vehement.

Ilie Dumitrescu i-a dat trei sfaturi lui Gigi Becali înainte de CFR Cluj – FCSB

Primul lucru: aș fi foarte aspru și exigent în zona organizării pe faza defensivă. Adică prea multe greșeli!

Al doilea lucru: este clar că e fantastic, e bucurie, toată lumea se bucură de atmosferă, de joc, de familie, dar se joacă pe puncte și pentru titlu la fiecare meci.

Ăsta e un mesaj pentru Pintilii. Al treilea lucru și cel mai important: trebuie să facă ca fiecare jucător să dea cel mai bun randament pe postul lui. Totuși, există o îngrădire a unor decizii pentru antrenor„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu încă nu îşi explică schimbările care au fost făcute în timpul meciului FCSB – Farul, pierdut incredibil de roş-albaştrii. Jucătorii lui Gică Hagi au fost conduşi cu 2-1, dar au întors rezultatul în minutele 90+4 şi 90+5.

Eu am luat și am analizat jocul FCSB-ului. Mă uitam că în prima repriză Edjouma a dat două pase de gol și a fost schimbat la pauză. Două pase clare de gol, evidente. Și Deian Sorescu… E ok că a ratat, a creat, a intrat în combinații. De ce îl schimbi pe Edjouma?

Dacă tot vrei să iei o decizie în zona asta, poți să schimbi pe altcineva sau să schimbi post pe post. Dau un exemplu, puteai să schimbi Coman cu Tavi Popescu. Nu schimbi un jucător și spui ‘domnule, de ăștia nu mă ating, că nu mă ating, de Olaru nu mă ating, de ăla nu mă ating, de ăla nu mă ating și mă ating de ceilalți care sunt vulnerabili și nu ai ce să faci cu ei’.

Reclamă 4 / 0/3

Altă schimbare, cum să-l schimbi pe Cordea, care a fost cel mai bun jucător la un moment dat?„, a mai spus fostul antrenor la echipa lui Gigi Becali.

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în timpul derby-ului FCSB – Farul, scor 2-3, din etapa a 23-a din Liga 1. Mihai Stoica a recunoscut că a venit un ordin de la patron.

Managerul general al vicecampioanei României nu s-a ferit şi a dezvăluit că Gigi Becali a fost cel care a dictat schimbările la pauză. Deian Sorescu şi Malcom Edjouma nu s-au mai întors de la cabine. În locul lor şi-au făcut apariţia Pantea şi Florinel Coman. Pintilii şi antrenorul din acte, Leo Strizu, nu s-au opus.

Are rost să mai discutăm? Ce se întâmplă la noi se ştie şi asta e realitate. Câteodată iese bine, câteodată nu iese. Da. Dar nu aşa devreme!„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Managerul general de la FCSB nu a dat vina pe jucători pentru eşecul cu Farul lui Gică Hagi. A scăpat chiar şi Joyskim Dawa, fundaşul care a fost eliminat în minutul 90, când FCSB conducea cu 2-1.

„Mi s-a părut că nimeni nu a jucat nimeni prost. Jocul era la discreţia noastră. Chiar dacă şi Farul a avut ocazii, pe nişte nesincronizări. Noi am avut trei ocazii rarisime„, a mai spus MM.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și