Închide meniul

Ilie Dumitrescu a identificat marea problemă de la Universitatea Craiova: „A fost un semnal de alarmă!” Ce spune despre Mirel Rădoi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2023, 21:01

Ilie Dumitrescu a identificat marea problemă de la Universitatea Craiova: „A fost un semnal de alarmă! Ce spune despre Mirel Rădoi

Ilie Dumitrescu îl laudă pe selecționer

Ilie Dumitrescu pe Arena Națională / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a identificat marea problemă de la Universitatea Craiova, care consideră că are o legătură directă cu plecarea lui Mirel Rădoi. Fostul internaţional consideră că în lotul oltenilor nu există jucători care să facă diferenţa pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a demisionat public de la Universitatea Craiova, la începutul lunii decembrie. Acesta a aprins un scandal de proporţii cu Sorin Cârţu, la momentul respectiv, şi chiar cu jucătorii, patru dintre vedetele echipei fiind trimise la echipa secundă.

Ilie Dumitrescu, despre marea problemă de la Universitatea Craiova, de care s-a lovit şi Mirel Rădoi

Ilie Dumitrescu a declarat că problema de la Universitatea Craiova nu este reprezentată de antrenori, ci de jucători, deoarece aceştia duc lipsă de personalitate în teren. Totodată, fostul internaţional consideră că şi Mirel Rădoi s-a lovit de această problemă, iar de aceea a luat decizia de a demisiona.

Pe de altă parte, „Mister” susţine că oltenii nu ar trebui să se mulţumească doar cu trofeul Cupei României, pe care l-a câştigat în ultimii ani, deoarece multe echipe importante din România au pus pe planul secund competiţia.

„Au trecut ceva antrenori pe acolo care aveau și experiență, antrenori foarte buni, care au demonstrat la un nivel foarte bun, dar la Craiova nu s-au adaptat. De ce? Pentru că este foarte greu să schimbi un nucleu important.

Reclamă

Toți jucătorii au fost aduși de anumiți antrenori și de conducere și este foarte greu să intri în jucători. În momentul în care joci cu titlul pe masă, ai nevoie de jucători puternici, cu personalitate, care pot îmbrăca tricoul și să își asume momente importante, decizii în teren, adică lideri, care să tragă echipa după ei, care să facă diferența și să joace sub presiune. Acolo, echipa a cedat.

Ilie Dumitrescu: „Astea le ştiu de 4-5 ani!”

E un mix de jucători cu personalitate, dar cu personalitate în comportament și în fața antrenorului, nu în teren. S-a dus și Rădoi acolo. E un tip inteligent, informat, care lucrează cu metode de pregătire. Până la urmă și-a dat seama de realitatea de la echipă, dar nu a gestionat bine aia cu trimisul jucătorilor la echipa a doua.

Dar a fost un semn de alarmă. Acum au început și curățenia. Astea le știu de 4-5 ani. Să câștigi Cupa României cu echipele importante care nu dau importanță Cupei și au jucat cu echipa a treia, trebuie să îți pui niște semne de întrebare. Trebuie să își dea seama ce se întâmplă. Rotaru a stat și el puțin în spate și apoi a zis că se implică direct în problemă. Uite că a început.

Reclamă 4 / 0/3

’Toți antrenorii sunt proști, lotul este senzațional și noi nu avem rezultate’. Ăsta a fost un motiv ca Rădoi să spună la o ședință tehnică ’Băi, ați văzut ce se vorbește? Am încredere în jucători’. A mers un meci, două și, apoi, la revedere. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Numele astea eu le știu de patru ani”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Eugen Neagoe a început „curățenia” de la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a vorbit despre „curățenia” de la Universitatea Craiova. Zilele trecute, trupa din Bănie s-a despărțit de portarul Arlauskis, însă, în zilele următoare, vor mai avea loc plecări de jucători. În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

„Nu este vorba de curățenie, avem un lot destul de numeros, așa că am avut discuții cu conducerea clubului, cu domnul Rotaru, și probabil se vor mai lua niște decizii în zilele următoare.

Sunt jucători aproape de finalul contractului, trebuie să luăm anumite decizii, asta nu înseamnă că facem curățenie. Nu am făcut acea listă, nu știu de unde o aveți, cine a dat-o.

Aveți răbdare, nu putem să facem lucrurile de azi pe mâine, nu putem să renunțăm acum la zece jucători, nu vom face lucrul ăsta”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și