Închide meniul

Ilie Dumitrescu, cucerit de o fază creată de Dinamo: „Îmi place foarte mult!” Jucătorul remarcat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 21:29

Ilie Dumitrescu, cucerit de o fază creată de Dinamo: „Îmi place foarte mult! Jucătorul remarcat

Ilie Dumitrescu, cucerit de faza creată de Dinamo

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu s-a declarat cucerit de o fază de joc creată de Dinamo, în victoria cu Hermannstadt. Fostul internaţional a avut doar cuvinte de laudă, după ce a analizat faza în urma căreia „câinii” au marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a apropiat la doar două puncte de locul de baraj, după ce au învins-o pe Hermannstadt cu scorul de 1-0. Goncalo Gregorio a marcat unicul gol al „câinilor”.

Ilie Dumitrescu, cucerit de faza creată de Dinamo

Ilie Dumitrescu a remarcat, în mod special, pasa lui Domagoj Pavicic, pentru Goncalo Gregorio. Fostul internaţional a lăudat faza creată de „câini”, lăudând şi execuţia perfectă a lui Goncalo Gregorio, care nu i-a dat nicio şansă portarului lui Hermannstadt.

„Îmi place foarte mult aici (n.r. – la gol) pasa lui Pavicic, este o pasă în profunzime, foarte bine atacă spațiul Gregorio, care atacă și are și o viteză foarte bună. Finalizarea este una… fără să te uiți, fără să te informezi. Finalizarea este perfectă, chiar dacă portarul celor de la FC Hermannstadt a încercat să închidă”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Dinamo a deschis scorul în minutul 25, Pavicic i-a pasat lui Goncalo Gregorio şi acesta a înscris cel de-al şaselea gol stagional. Sibienii au preluat controlul jocului şi au ratat pe final de repriză, la lovitura de cap a lui Gabi Iancu, scoasă de Golubovic în minutul 43.

Reclamă

Bejan l-a încercat şi el cu o lovitura de cap pe Golubovic, în minutul 53, dar scorul nu a mai fost modificat până la final, iar dinamoviştii s-au impus cu 1-0, ajungând la a treia victorie din ultimele patru meciuri.

În clasament, Hermannstadt este pe locul 6, cu 37 de puncte, iar Dinamo ocupă poziţia a 15-a, cu 25 de puncte.

Răzvan Patriche a rămas cu picioarele pe pământ, după ce Dinamo a învins-o pe Hermannstadt

Răzvan Patriche a rămas cu picioarele pe pământ, după ce Dinamo a învins-o la limită pe Hermannstadt, cu scorul de 1-0. Căpitanul „câinilor” a declarat că victoria obţinută a fost una extrem de importantă, mărturisind însă că el şi coechipierii săi mai az mult de muncit până la atingerea obiectivelor.

Reclamă 4 / 0/3

„O victorie foarte importantă, dar mai avem mult de muncă. Am întâlnit un adversar bun, de multe ori ne-a dominat, dar ne-am apărat bine.

Am reuşit să înscriem şi după am făcut puţin pasul înapoi să ţinem de rezultat. Aşa vom aduce puncte în continuare, prin muncă şi dăruire. Din păcate pentru ei şi din fericire pentru noi, au fost mai importante punctele pentru noi.

Ajut atât timp cât este nevoie de mine. În primul rând, este alt grup, jucători cu altă calitate, experienţă, asta s-a văzut. Aşa se câştigă meciurile. Nu ne interesează de celelate echipe, ţine de noi, de ce vom face noi în teren.

Jucăm cu o contra-candidată, mergem la Iaşi să câştigăm, toate meciurile le vom juca la victorie. Aceste victorii ne-au adus un moral bun, am câştigat, asta e cel mai important. Azi poate n-am jucat aşa bine, dar nouă ne trebuie puncte, asta e important”, a declarat Răzvan Patriche, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și