Închide meniul

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Are un plus, FCSB arată foarte bine cu el pe teren”

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2024, 8:02

Reclamă
Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Are un plus, FCSB arată foarte bine cu el pe teren

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB, după victoria cu Botoşani

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ilie Dumitrescu a fost cucerit de un jucător de la FCSB, după victoria cu 3-2 cu Botoşani. Chiar dacă Florinel Coman a reuşit o dublă, Alexandru Băluţă e cel care l-a impresionat pe fostul mare internaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă a reuşit o pasă decisivă la golul lui Dawa, de 2-1, şi a ajuns la 6 assist-uri în acest sezon, în care a marcat şi 4 goluri pentru FCSB, în toate competiţiile.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB, după victoria cu Botoşani

„Foarte frumos lucrată faza asta de la golul lui Dawa. Băluță scoate maximum, deci incredibil cât de bine scoate, centrează perfect pentru Dawa. După golul de 2-1, Botoșani a început să riște și au venit câteva situații bune, iar Coman a marcat.

FCSB are o liniște în joc. Începutul a fost foarte bun. Olaru este un jucător care joacă foarte bine în zona centrală, cu Șut. Coman a fost într-o seară foarte bună.

Trebuie să remarc jocul făcut pe benzi de Băluță și Popescu, în ceea ce înseamnă momentele de după ce se pierde mingea. Progresul făcut la jocul fără minge contează foarte mult. În rest, Șut, normal, un jucător foarte important. Olaru, un travaliu extraordinar.

Reclamă
Reclamă 4

Băluță este într-o formă foarte bună și ajută. FCSB arată diferit fără Băluță și foarte bine cu Băluță în teren. Diferit, adică nu are aceeași consistență pe faza defensivă fără el. Băluță are un plus. Coman e la un nivel foarte bun, trebuie să recunoaștem, e un lider incontestabil”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Darius Olaru a explicat eliminarea din meciul cu Botoşani

Darius Olaru a explicat eliminarea din meciul cu Botoşani. Olaru a fost extrem de nervos în FCSB – FC Botoşani 3-2. Căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat în finalul partidei şi va rata meciurile cu FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti.

FCSB a câştigat mai greu decât se aştepta partida cu FC Botoşani şi s-a distanţat la 10 puncte de Rapid şi CFR Cluj. Florinel Coman şi Dawa au marcat golurile victoriei pentru echipa lui Charalambous.

Reclamă

„O victorie amară, din păcate am luat acel cartonaş roşu. Cred că am făcut o partidă bună, am alergat unul pentru altul. Meritam victoria. Am încercat să ne închidem, să profităm şi ştiam că mai aveam situaţii de atac. Ei nu şi-au creat ocazii. Am început rău a doua repriză, dar noroc că a venit acel roşu şi am putut să ne facem jocul.

Eu nu am realizat pe moment, dar am văzut reluarea și nu știu dacă își poate da seama de intensitate. Intrarea a fost periculoasă, dar nu i-am prins piciorul deloc, eu i-am prins piciorul între picioare. Cred că a dat mai mult pentru intrare, nu a fost contact din plin. Cel mai important a fost acest meci pentru că s-a încurcat şi Rapid.

Ne motivăm de la meci la meci şi trebuie să menţinem această diferenţă. Trebuie să continuăm la fel. Știam că s-a încurcat Rapid, erau foarte importante punctele. Trebuie să continuăm să muncim la fel și vor veni rezultatele în continuare„, a spus Darius Olaru pentru sursa citată mai sus.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:29

LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente din Formula 1 a Marelui Premiu al Belgiei este LIVE în AntenaPLAY

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și