Închide meniul

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Are un plus, FCSB arată foarte bine cu el pe teren”

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2024, 8:02

Reclamă
Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Are un plus, FCSB arată foarte bine cu el pe teren

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB, după victoria cu Botoşani

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ilie Dumitrescu a fost cucerit de un jucător de la FCSB, după victoria cu 3-2 cu Botoşani. Chiar dacă Florinel Coman a reuşit o dublă, Alexandru Băluţă e cel care l-a impresionat pe fostul mare internaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă a reuşit o pasă decisivă la golul lui Dawa, de 2-1, şi a ajuns la 6 assist-uri în acest sezon, în care a marcat şi 4 goluri pentru FCSB, în toate competiţiile.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB, după victoria cu Botoşani

„Foarte frumos lucrată faza asta de la golul lui Dawa. Băluță scoate maximum, deci incredibil cât de bine scoate, centrează perfect pentru Dawa. După golul de 2-1, Botoșani a început să riște și au venit câteva situații bune, iar Coman a marcat.

FCSB are o liniște în joc. Începutul a fost foarte bun. Olaru este un jucător care joacă foarte bine în zona centrală, cu Șut. Coman a fost într-o seară foarte bună.

Trebuie să remarc jocul făcut pe benzi de Băluță și Popescu, în ceea ce înseamnă momentele de după ce se pierde mingea. Progresul făcut la jocul fără minge contează foarte mult. În rest, Șut, normal, un jucător foarte important. Olaru, un travaliu extraordinar.

Reclamă

Băluță este într-o formă foarte bună și ajută. FCSB arată diferit fără Băluță și foarte bine cu Băluță în teren. Diferit, adică nu are aceeași consistență pe faza defensivă fără el. Băluță are un plus. Coman e la un nivel foarte bun, trebuie să recunoaștem, e un lider incontestabil”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Darius Olaru a explicat eliminarea din meciul cu Botoşani

Darius Olaru a explicat eliminarea din meciul cu Botoşani. Olaru a fost extrem de nervos în FCSB – FC Botoşani 3-2. Căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat în finalul partidei şi va rata meciurile cu FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti.

FCSB a câştigat mai greu decât se aştepta partida cu FC Botoşani şi s-a distanţat la 10 puncte de Rapid şi CFR Cluj. Florinel Coman şi Dawa au marcat golurile victoriei pentru echipa lui Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

„O victorie amară, din păcate am luat acel cartonaş roşu. Cred că am făcut o partidă bună, am alergat unul pentru altul. Meritam victoria. Am încercat să ne închidem, să profităm şi ştiam că mai aveam situaţii de atac. Ei nu şi-au creat ocazii. Am început rău a doua repriză, dar noroc că a venit acel roşu şi am putut să ne facem jocul.

Eu nu am realizat pe moment, dar am văzut reluarea și nu știu dacă își poate da seama de intensitate. Intrarea a fost periculoasă, dar nu i-am prins piciorul deloc, eu i-am prins piciorul între picioare. Cred că a dat mai mult pentru intrare, nu a fost contact din plin. Cel mai important a fost acest meci pentru că s-a încurcat şi Rapid.

Ne motivăm de la meci la meci şi trebuie să menţinem această diferenţă. Trebuie să continuăm la fel. Știam că s-a încurcat Rapid, erau foarte importante punctele. Trebuie să continuăm să muncim la fel și vor veni rezultatele în continuare„, a spus Darius Olaru pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și