Închide meniul

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de Rapid după 2-0 cu Hermannstadt: „Stau în teren ca echipele mari”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 23:08

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de Rapid după 2-0 cu Hermannstadt: Stau în teren ca echipele mari”

Ilie Dumitrescu a fost dat pe spate de Rapid după 2-0 cu Hermannstadt

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a fost dat pe spate de Rapid după 2-0 cu Hermannstadt. „Mister” este de părere că echipa lui Cristiano Bergodi a făcut un meci excelent, în duelul cu sibienii lui Marius Măldărășanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și Hermannstadt a contat pentru etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1. Partida din Giulești a fost în format LIVE TEXT pe AS.RO.

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de Rapid după 2-0 cu Hermannstadt

Fostul atacant al echipei naționale a vorbit despre jocul echipei pregătite de Cristiano Bergodi. Ilie Dumitrescu este de părere că Rapid știe să profite de greșelile adversarilor și a lăudat o serie de jucători din lotul giuleștenilor.

”Au jucători cu personalitate. Atacă pozițional. Mi-a plăcut abordarea, pentru că au liniște în joc. Stau exact ca echipele mari, așa arată Rapid.

Nu au precipitare până găsesc breșele. Mi-a plăcut apariția lui Djokovic din linia a doua, care pasează excelent pentru Burmaz. Se informează, e o pasă foarte bună pentru Krasniqi, care se transformă foarte bine în al doilea atacant și finalizează foarte bine la colțul lung.

Reclamă

După, am văzut un Rapid care știe imediat să profite de intrarea în joc a adversarului. Hermannstadt și-a dorit să intre în joc, spațiile au fost mai mari și lucrurile au fost mai ușoare. Krasniqi centrează perfect pentru Rrahmani care a plecat perfect pe poziție viitoare. O echipă care a gestionat și interpretat foarte bine meciul”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Dan Șucu, după ce Rapid a ajuns la 5 victorii consecutive

La finalul partidei, „Il Luce” a spus că giuleștenii au făcut un meci bun și că principalul motiv pentru care trupa lui Cristiano Bergodi are succes este datorat faptului că Dan Șucu gestionează bine clubul.

Totodată, a vorbit și despre campionatul românesc și a spus că Liga 1 începe să arate ca un campionat european, de nivel mediu.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci bun. În prima repriză Rapid a exagerat în zona centrală. Și sibiul mi-a plăcut, Măldărășanu face o treabă foarte bună acolo. Începe campionatul să arate ca unul European, de nivel mediu. Cu cât va fi un mai mare interes pentru primele 3 locuri, cu atât va evolua și fotbalul.

Rapidul este organizată pentru performanță. Domnul Șucu face treaba cum trebuie. Așa cum a ajuns să aibă un loc important în investițiile pe care le face, se vede și la Rapid. De aici înceapă foarte multe.

Este prea devreme să vorbim despre un titlu pentru Rapid, nici măcat nu s-a ajuns în partea a 2-a a campionatului”, a spus Mircea Lucescu, după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și