Închide meniul

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Dan Șucu, după ce Rapid a ajuns la 5 victorii consecutive: „Face treaba cum trebuie”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 22:55

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Dan Șucu, după ce Rapid a ajuns la 5 victorii consecutive: Face treaba cum trebuie”

A apărut verdictul lui Mircea Lucescu, în lupta pentru titlul din Liga 1. Ce a spus despre FCSB, Universitatea Craiova şi Rapid

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu / AntenaSport

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Dan Șucu, după ce Rapid a ajuns la 5 victorii consecutive. Cel mai de succes antrenor român a vorbit despre patronul giuleștenilor, după meciul cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și Hermannstadt s-a încheiat cu scorul de 2-0. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Dan Șucu, după ce Rapid a ajuns la 5 victorii consecutive

La finalul partidei, „Il Luce” a spus că giuleștenii au făcut un meci bun și că principalul motiv pentru care trupa lui Cristiano Bergodi are succes este datorat faptului că Dan Șucu gestionează bine clubul.

Totodată, a vorbit și despre campionatul românesc și a spus că Liga 1 începe să arate ca un campionat european, de nivel mediu.

„Un meci bun. În prima repriză Rapid a exagerat în zona centrală. Și sibiul mi-a plăcut, Măldărășanu face o treabă foarte bună acolo. Începe campionatul să arate ca unul European, de nivel mediu. Cu cât va fi un mai mare interes pentru primele 3 locuri, cu atât va evolua și fotbalul.

Reclamă

Rapidul este organizată pentru performanță. Domnul Șucu face treaba cum trebuie. Așa cum a ajuns să aibă un loc important în investițiile pe care le face, se vede și la Rapid. De aici înceapă foarte multe.

Este prea devreme să vorbim despre un titlu pentru Rapid, nici măcat nu s-a ajuns în partea a 2-a a campionatului”, a spus Mircea Lucescu, după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1

„Sunt bucuros pentru că am câştigat şi acest meci foarte greu. În prima repriză erau cu un fundaş în plus.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-a fost greu să îi desfacem, dar echipa s-a comportat bine din punct de vedere tactic. Am îmbunătăţit un pic acest aspect de la meciul cu CFR.

Le-am spus că întotdeauna trebuie să aibă încredere şi să joace mai puţin individual decât colectiv. Se pare că au înţeles bine, dar au avut şi încredere.

În a doua repriză au intrat foarte bine băieţii şi am făcut două acţiuni foarte frumoase pentru cele 2 goluri. Nu am riscat nimic, cred eu.

Contează mult că nu am primit gol în ultimele 2 partide. Atacul e pentru suporteri, apărarea te face să câştigi meciurile. E bine că am îmbunătăţit acest aspect şi sunt mai disciplinaţi în zona centrală (n.r.: jucătorii Rapidului).

Am jucat de la început cu o echipă ofensivă. Mai încolo vom vedea.

(n.r.: despre presiunea pe care o pune pe FCSB) Normal, fiecare meci pe care îl câştigi pune presiune pe celelalte echipe, nu numai pe FCSB, ci şi pe celelalte echipe, care sunt în spate.

Suntem pe un drum bun. Jucăm cu 2 vârfuri, e un merit al băieţilor.

Reclamă

Acum e parfum pentru mine, e spectacol. Am jucat 2 luni fără atacant, e un merit că am rămas în faţă. Scoateţi 2 jucători de la celelalte echipe care luptă pentru titlu şi vedem ce fac ei.

În acest moment, FCSB e departe, dar fiecare meci pe care îl câştigi pune presiune pe ei. Va fi un play-off bun”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și