Închide meniul

Ilie Dumitrescu, genial după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Gigi Becali a fost înţelept! El face toate schimbările!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 februarie 2023, 0:16

Ilie Dumitrescu, genial după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Gigi Becali a fost înţelept! El face toate schimbările!

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe "antrenorul" Gigi Becali

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu, genial după CFR Cluj – FCSB 0-1. Fostul mare internaţional îl laudă pe Gigi Becali pentru inspiraţia de care a dat dovadă în timpul derby-ul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a spus că Gigi Becali a procedat bine că nu l-a schimbat la pauză pe Deian Sorescu, desi Krasniqi l-a depăşit în mai multe rânduri.

Ilie Dumitrescu, genial după CFR Cluj – FCSB 0-1

„Aș vrea să remarc un lucru. Cum a pregătit meciul Pintilii și echilibrul pe care l-a dat Gigi Becali la pauză. Nu a umblat, cred că a realizat că echipa a avut o exprimare foarte bună și a stat până în minutul 66 să schimbe ceva, post pe post. 

Gigi, înțelept, pentru că el face toate schimbările. Astăzi a fost super echilibrat, inteligent. Știi de ce a fost echilibrat? Krasniqi a mișcat la Sorescu, dar nu l-a schimbat, iar în a doua repriză Krasniqi nu a mai existat, pentru că Deian Sorescu a fost foarte bun”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

FCSB, fără schimbări la pauză în derby-ul cu CFR Cluj! De când nu s-a mai întâmplat asta la echipa lui Gigi Becali

FCSB, fără schimbări la pauză în derby-ul cu CFR Cluj. Roș-albaștrii s-au întors de la vestiare în aceeași formulă ca în prima repriză, în meciul cu campioana României din runda a 24-a din Liga 1.

Reclamă

A devenit deja o obișnuință ca FCSB să efectueze cel puțin o schimbare la pauza meciurilor, la ordinul lui Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a recunoscut în nenumărate rânduri că el este cel care comandă schimbările realizate de antrenor.

„Strategia” din tabăra FCSB-ului nu a fost folosită însă și duminică seară, la derby-ul cu CFR Cluj. Jucătorii lui Mihai Pintilii și Leo Strizu au revenit pe teren în aceeași formulă, pentru repriza a doua din Gruia.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Oct.Popescu

Reclamă 4 / 0/3

Prima modificare din echipa FCSB-ului a fost efectuată abia în minutul 66, când David Miculescu a fost aruncat în luptă în locul lui Andrea Compagno.

Ultimul meci în care primul „11” al FCSB-ului a rămas intact după pauză a avut loc pe 13 noiembrie 2022. Mai precis, în partida cu FC U Craiova 1948, din deplasare. Formația bucureșteană a câștigat cu 2-0, iar scorul final a fost stabilit încă din minutul 26.

De la momentul respectiv, s-au „scurs” 7 meciuri consecutive în Liga 1 în care a existat cel puțin o modificare la FCSB, la pauză.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și