Închide meniul

Octavian Popescu, bucuros după ce a marcat golul victoriei în FCSB – Sepsi 1-0: „Merităm să câștigăm campionatul!”

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2023, 23:24

Reclamă
Octavian Popescu, bucuros după ce a marcat golul victoriei în FCSB – Sepsi 1-0: „Merităm să câștigăm campionatul!

Octavian Popescu a marcat golul victoriei pentru FCSB, în meciul cu Sepsi

Octavian Popescu a marcat golul victoriei pentru FCSB, în meciul cu Sepsi / Profimedia

Octavian Popescu s-a arătat bucuros după ce a marcat golul victoriei în FCSB – Sepsi 1-0. Atacantul de 20 de ani a fost decisiv în duelul de pe Arena Națională, din ultima etapă a sezonului regular din Liga 1. „Perla” lui Gigi Becali visează la titlu, înainte de debutul în play-off. Roș-albaștrii au derby cu Universitatea Craiova în prima etapă din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu a marcat al 3-lea său gol în actualul sezon și își dorește să facă diferența și în duelurile „de foc” din play-off.

Octavian Popescu, bucuros după ce a marcat golul victoriei în FCSB – Sepsi 1-0: „Merităm să câștigăm campionatul!”

Popescu este convins că FCSB va face o figură frumoasă și se va bate la titlu, indiferent de numele antrenorului care va veni la echipă.

„Avem o echipă frumoasă la Steaua București!”, a anunțat Octavian Popescu, după victoria FCSB-ului de pe Arena Națională.

„Este important că am reușit să câștigăm. Sunt bucuros că am reușit să marchez și sper să marchez meci de meci în play-off. Este important să marchez ca fotbalist, îți dă un moral mai mare.

Reclamă

Nu e poziția mea, cum ne folosește Mister acolo trebuie să jucăm, să ne facem treaba cât mai bine și să ajutăm echipa să câștige campionatul. Pe toate pozițiile trebuie să depui efort, la fotbal trebuie să alergi.

Fiecare meci trebuie să fie ca o finală, să adunăm puncte și la final să fim campioni. Avem o echipă foarte bună, mă așteptam să terminăm pe podium. Sper să luăm campionatul, avem o echipă frumoasă și merităm.

Este important să facem fiecare meci bun, să dăm tot ce avem mai bun și sper ca prin evoluțiile mele să ajut echipa să ajungă cât mai sus. Sper să am câte o realizare la fiecare meci.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre viitorul antrenor) Nu pot să vorbesc despre asta. Cine o să vină va fi bine primit la echipă. Avem o echipă foarte frumoasă la Steaua București.

(N.r. – Despre echipa națională) Pentru mine nu contează, pot să merg și la U21 și la U20 și să îmi fac treaba cât mai bine”, a spus Octavian Popescu, după FCSB – Sepsi 1-0, potrivit digisport.ro.

Octavian Popescu a marcat cel mai ușor gol al carierei, în FCSB – Sepsi!

Octavian Popescu a marcat cel mai ușor gol al carierei, în meciul FCSB – Sepsi. „Perla” lui Gigi Becali a apărut la finalizare în minutul 21 al partidei din ultima etapă a sezonului regular.

Mark Tamaș, fundașul covăsnenilor, a comis o greșeală uriașă, iar roș-albaștrii au profitat și au deschis scorul pe Arena Națională.

Tamaș a pasat eronat în apropierea propriului careu, iar Florinel Coman a fost atent și a interceptat. „Mbappe de România” i-a trimis repede lui Darius Olaru, iar căpitanul FCSB-ului l-a servit excelent pe Octavian Popescu cu o pasă în fața porții.

Cu poarta goală în față, din doi metri, Popescu a avut timp să și preia, apoi a trimis cu piciorul drept în plasă.

Reclamă

Este cel de-al 3-lea gol marcat de Octavian Popescu în 41 de apariții, în toate competițiile din acest sezon. Mijlocașul de 20 de ani și-a trecut în cont și 7 assist-uri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și