Închide meniul

Ilie Dumitrescu, luat pe nepregătite de ultima decizie a lui Gigi Becali: „Stai, că nu sunt updated!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2023, 21:14

Ilie Dumitrescu, luat pe nepregătite de ultima decizie a lui Gigi Becali: „Stai, că nu sunt updated!

Ilie Dumitrescu îl laudă pe selecționer

Ilie Dumitrescu pe Arena Națională / Antena Sport

  • Ilie Dumitrescu, luat pe nepregătite de ultima decizie a luui Gigi Becali
  • Andrea Compagno devine rezervă la FCSB

Ilie Dumitrescu, luat pe nepregătite de ultima decizie a lui Gigi Becali. Fostul internaţional român a fost luat prin surprindere că Gigi Becali a decis ca Andrea Compagno să devină rezervă la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că Billel Omrani îi va lua locul lui Compagno în atac. Nici Cordea nu mai are locul de titular asigurat după decizia lui Becali.

Ilie Dumitrescu, luat pe nepregătite de ultima decizie a lui Gigi Becali

Stai, că nu sunt updated (n.r. la curent). Sunt decizii de moment. Știi cum e… A intrat, a analizat jocul și a ajuns la concluzia asta. Există și competiție pe post acolo, sunt jucători de valori apropiate. Omrani e un jucător super valoros.

Reclamă

E o presiune, e competiție pe post, progres în cadrul echipei, cei care ies se vor pregăti mai bine, vor intra, vor da gol”, a fost reacţia lui Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Gigi Becali îl scoate pe Andrea Compagno din primul 11 de la FCSB

Gigi Becali îl scoate pe Andrea Compagno din primul 11 de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit de evoluţia atacantului din meciul cu Hermannstadt, meci câştigat de vicecampioni cu 1-0.

Reclamă

Andrea Compagno a început ca titular prima partidă din 2023, cu Hermannstadt. Vârful italian nu s-a făcut remarcat în prima repriză a duelului de la Sibiu, motiv pentru care italianul a fost schimbat la pauză.

Gigi Becali l-a lăudat pe Billel Omrani, după ce acesta a marcat golul victoriei în partida cu Hermannstadt. În acest context, patronul de la FCSB a anunţat că francezul îi va lua locul lui Andrea Compagno.

Totodată, Gigi Becali l-a lăudat şi pe Florinel Coman, mijlocaşul reuşind să ofere pasă decisivă la golul lui Omrani.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e normal Omrani? Dacă a dat omul gol, și-a mai revenit, pentru că venise și se lovea mingea de el. Acum normal că o să joace el.

Păi, ia el (n.r – locul lui Compagno)! Ai văzut, a jucat David (n.r – Miculescu), acum o să joace Cordea. Depinde când îl bagi. La FCSB intri și joci, nu e timp de așteptare. Când joci, trebuie să demonstrezi. E bine că e în concurență în atac. Văd că și Florinel Coman și-a revenit”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Promisiunea lui Billel Omrani, după Hermannstadt – FCSB 0-1

Promisiunea lui Billel Omrani, după Hermannstadt – FCSB 0-1. Billel Omrani a fost eroul celor de la FCSB în partida cu Hermannstadt. Atacantul a marcat singurul gol al partidei în minutul 75.

Billel Omrani a marcat al doilea gol în Liga 1 pentru FCSB. Primul l-a reuşit anul trecut, în victoria cu Chindia lui Toni Petrea.

„Sunt foarte fericit că am dat gol. Cea mai importantă e victoria. A fost un meci foarte complicat. Am vorbit cu Pintilii şi am zis să fac tot ce pot şi să fac diferenţa. Toată echipa s-a antrenat bine, am pierdut două meciuri amicale, dar aici contează să câştigăm. A fost greu să revin la sută la sută după o pauză de 4 luni.

Am făcut un cantonament foarte bun, am alergat mult şi mă simt mult mai bine. Sper să continui aşa, la fiecare meci să dau assist sau să marchez şi o să fiu cel mai fericit., asta e cel mai important. Toată lumea ştie de ce am făcut asta. Între mine şi Edjouma e ceva. Jucam un joc şi am câştigat înainte de meci. Am câştigat 5 partide„, a spus Billel Omrani după Hermannstadt – FCSB 0-1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:04
„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular?” Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!