Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacţie colosală după golul fabulos marcat de Alexandru Pop: „A dat mai bine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2024, 22:21

Reclamă
Ilie Dumitrescu, reacţie colosală după golul fabulos marcat de Alexandru Pop: „A dat mai bine!

Ilie Dumitrescu, reacţie colosală după golul fabulos marcat de Alexandru Pop

Instagram

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie colosală după golul fabulos marcat de Alexandru Pop în Oţelul – CFR Cluj. Atacantul lui Dorinel Munteanu a marcat un gol fantastic din lovitură liberă, care a semănat mult cu reuşita lui Ilie Dumitrescu din partida cu Argentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie fabuloasă în momentul în care a fost întrebat de golul marcat de Pop. Acesta a spus că atacantul Oţelului a lovit mingea mai bine decât el.

Ilie Dumitrescu, reacţie colosală după golul fabulos marcat de Alexandru Pop

A dat mai bine Pop. A dat foarte bine. Cred că a dat mai bine decât mine. A dat mai puternic. A lui a fost mai bună lovitură. La mine, mingea mai jos. La el a căzut mai sus mingea„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Dorinel Munteanu a fost suspendat două etape

Dorinel Munteanu a fost suspendat de către Comisia de Disciplină a FRF. Antrenorul Oţelului şi-a aflat pedeapsa după ce l-a jignit pe arbitrul asistent Ionel Valentin Dumitru.

Pe lângă suspendarea de două etape, Dorinel Munteanu va trebui să plătească şi o amendă în valoare de 6.000 de lei. „În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dorinel Munteanu cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul ACS SC Oţelul Galaţi cu penalitate sportivă de 7.500 lei”, a transmis Liga Profesionistă de Fotbal, pe site-ul oficial.

Reclamă

Dorinel Munteanu a recunoscut totul, după scandalul de la meciul dintre Dinamo şi Oţelul. Antrenorul gălăţenilor a mărturisit că l-a jignit pe arbitru şi şi-a cerut scuze pentru ieşirea din timpul meciului.

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte şi a dezvăluit că l-a făcut „idiot” pe arbitru, în timpul meciului cu Dinamo. Antrenorul a declarat că nu îl interesează ce suspendare va primi din partea Comisiei de Disciplină.

„I-am spus că este idiot. Am greșit. Este clar că îmi cer scuze. Să mă suspende cât vor dânșii. Nu pot să le dau dreptate. O să mă apăr cum pot. Cât de puternic sunt eu, bateria mea s-a terminat. Sunt și eu puțin debusolat. Voi rămâne același om.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a câștigat pe merit, dar mă surprinde tot ce s-a întâmplat înainte de acest meci la clubul meu. S-a dezvoltat subiectul despre salariul lui Dorinel Munteanu la Galați. Eu știu ce fac la Galați. Toată lumea mă apreciază. Nu trăiesc pe banii lor”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și