Închide meniul

Ilie Dumitrescu și-a ales jucătorul preferat de la derby-ul FCSB – Farul 2-1: „A făcut diferența! E foarte puternic mental!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 aprilie 2023, 9:44

Reclamă
Ilie Dumitrescu și-a ales jucătorul preferat de la derby-ul FCSB – Farul 2-1: A făcut diferența! E foarte puternic mental!”

Ilie Dumitrescu are o relaţie de prietenie cu Simon Apreutese

Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu și-a ales jucătorul preferat de la derby-ul FCSB – Farul 2-1, partidă care a contat pentru etapa a patra din play-off-ul Ligii 1. Golurile celor de la FCSB au fost semnate de Andrea Compagno și Florinel Coman, în timp ce unicul gol al oaspeților a fost înscris de Enes Sali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii FCSB-ului, care s-au ridicat la un nivel foarte bun în fața liderului Farul Constanța.

Ilie Dumitrescu și-a ales jucătorul preferat de la derby-ul FCSB – Farul 2-1

Fostul fotbalist al Stelei l-a remarcat pe Florinel Coman, despre care spune că a făcut diferența în meciul de pe „Arena Națională”.

„Farul a fost surprinsă de pressing-ul avansat al FCSB-ului, echipă care a câștigat foarte multe dueluri în jumătatea adversă. Jucătorii de la FCSB au fost mai puternici. Alibec a fost activ, dar prea puțin. În prima repriză, linia de mijloc a Farului nu a existat. Cei de la FCSB au jucat foarte bine, și Edjouma, și Olaru, și Șut.

Diferența a fost făcută de Tavi Popescu și Coman. Tavi Popescu scoate acolo penalty, apoi la Boli, care trebuia schimbat la pauză, cred eu. Olaru a făcut un joc foarte bun, dar mă uitam la Coman. El a fost jucătorul care a făcut diferența.

Reclamă

După minutul 60, a fost un meci echilibrat. Tamm și Dawa s-au ridicat la un nivel foarte bun. Olaru are o capacitate de efort extraordinară, la fel și Edjouma, cât a putut.

Coman e foarte puternic mental, are încredere în forțele lui. Nu avea cum să revină la un nivel foarte bun imediat după accidentare, mai ales după tratamentul la care a fost supus în interiorul clubului”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Florinel Coman ştie cum poate deveni FCSB campioana României

Extrema celor de la FCSB este de părere că talentul și determinarea sunt „ingredientele” de care echipa sa are nevoie pentru a câștiga titlul de campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Ne bucurăm foarte mult pentru acest meci, l-am pregătit foarte bine. Am avut linişte şi am ştiut cum să gestionăm aceste momente. A fost o pasă foarte bună, timing reuşit, de acolo intervine calitatea jucătorului.

Părea decisiv, dar am avut linişte. Jocul din a doua repriză cu CFR ne-a dat linişte pentru a pregăti această partidă. Este importantă această victorie pentru că vine după un meci bun.

Nu, normal că pot mai mult (n.r. dacă e cea mai bună versiune a lui). Dacă stai un an… ai nevoie de un an ca să revii la formă maximă. Pe mine nu mă surprinde forma mea. Mă bucur că am ajutat echipa şi că am forma asta în meciurile importante. Vom avea o săptămână liniştită. Vrem să câştigăm cu Rapid în primul rând pentru suporteri, să le arătăm cine e Steaua.

Golul patru nu-l aştept, dar dacă el mă caută nu am ce să fac! Cu talent şi determinare, aşa putem câştiga acest campionat. E bine că am câştigat cu Farul, suntem la mâna noastră.

Vom vedea la sfârşit dacă ne-am maturizat. Dar este un grup foarte bun, care îşi doreşte din ce în ce mai mult de la echipă. Asta înseamnă să fii fotbalist, să joci cu atâţia oameni. Ei ne-au urmat în toate deplasările”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului cu Farul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și