Închide meniul

Ilie Dumitrescu știe avantajele FCSB-ului în lupta pentru titlu! Ce a spus despre echipa lui Gigi Becali, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Cosmin Cioboată Publicat: 8 mai 2022, 8:19

Ilie Dumitrescu știe avantajele FCSB-ului în lupta pentru titlu! Ce a spus despre echipa lui Gigi Becali, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Ilie Dumitrescu, despre eliminarea FCSB-ului din Conference League

Ilie Dumitrescu este fostul jucător din "Generația de Aur" / Instagram Ilie Dumitrescu

  • Ilie Dumitrescu știe avantajele FCSB-ului în lupta pentru titlu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Ilie Dumitrescu știe avantajele FCSB-ului în lupta pentru titlul din Liga 1, cu CFR Cluj. “Mister” este de părere că echipa patronată de Gigi Becali arată excelent la nivelul exprimării în teren, precum și din punct de vedere al încrederii jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB și CFR Cluj se luptă umăr la umăr pentru titlul de campioană. Următorul obstacol pentru formația lui Toni Petrea va fi meciul cu Universitatea Craiova, din această seară (ora 19:30). 

Ilie Dumitrescu știe avantajele FCSB-ului în lupta pentru titlul din Liga 1

Ilie Dumitrescu spune că derby-ul din Bănie va arăta ca o “semifinală” în cursa pentru titlu, pe care FCSB este obligată să o câștige. 

Reclamă

”Duminică se joacă semifinala, să nu mai zic finala. Dacă nu câștigă FCSB meciul ăsta… Nu se mai califică în finală. Există și șansa unui rezultat de egalitate pentru CFR.

FCSB are o echipă foarte bună, cu exprimare consistentă, cu încredere, pune presiune pe adversar prin joc. E un test de maturitate pentru echipă acest meci de la Craiova. E o semifinală.”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro. 

Reclamă

În acest moment, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu un avans de 5 puncte față de FCSB. “Roș-albaștrii” au un meci mai puțin, pe care îl vor juca duminică seara, în Bănie.

În urma victoriei cu scor de tenis obținută de CFR pe terenul lui FC Argeș, scor 6-0, Universitatea Craiova a ieșit matematic din lupta pentru titlu.

Cu trei meciuri rămase de disputat, oltenii se află la 9 puncte în spatele ardelenilor. În acest caz, criteriul de departajare aplicat va fi numărul de puncte cu care echipele au intrat în play-off (CFR – 76p, Universitatea Craiova – 54p).

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – FCSB, „afacere” în doi pentru titlu!

Dan Petrescu speră ca oltenii să își joace șansa până la capăt și să lupte pentru locul al doilea din Liga 1.

„Eu aș fi vrut să rămână acolo și sper să se concentreze mâine (n.r. – contra FCSB) și să joace pentru locul al doilea. Dacă ei câștigă mâine, au șanse mari la locul al doilea.”, a spus Dan Petrescu, după FC Argeș – CFR Cluj 0-6.

În cazul în care va câștiga derby-ul din Bănie, FCSB se va apropia din nou la două puncte de CFR, iar lupta pentru titlu va rămâne la fel de strânsă, cu gândul la „finala” din ultima etapă. Însă dacă trupa lui Toni Petrea nu va reuși să învingă pe terenul oltenilor, CFR va face un pas uriaș către cel de-al 5-lea titlu consecutiv.

TOP 3. Clasamentul din Liga 1:

1. CFR Cluj 54p (8 meciuri)
2. FCSB 49p (7 meciuri)
3. Universitatea Craiova 45p (7 meciuri)

Programul meciurilor pentru CFR Cluj:

CFR Cluj – Universitatea Craiova
FCSB – CFR Cluj

Programul meciurilor pentru FCSB:

Universitatea Craiova – FCSB
FC Voluntari – FCSB
FCSB – CFR Cluj

Cristi Balaj, „săgeţi” pentru rivalii de la FCSB

Cristi Balaj a lansat „săgeţi” pentru rivalii de la FCSB după victoria la scor cu FC Argeş, scor 6-0. Preşedintele ardelenilor a atacat clubul lui Gigi Becali, după ce a fost întrebat dacă va accepta să joace „finala” pentru titlu pe stadionul ales de gruparea roş-albastră.

Reclamă

„Ăsta e avantajul echipelor care au stadionul lor. Dezavantajul este că trebuie să-l întrețină, să-l dezghețe iarna când sunt probleme. Clubul CFR alături de Farul sunt singurele echipe care au stadion propriu.

Cei care își caută stadioane pentru meciurile importante sunt în dezavantaj. Singura dorință pe care am avut-o a fost să nu avem greșeli de arbitraj în meciul cu FCSB”, a declarat Cristi Balaj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!