Închide meniul

CFR Cluj – FCSB, „afacere” în doi pentru titlu! Universitatea Craiova, out din luptă. „Roș-albaștrii”, condamnați să câștige în Bănie

Cosmin Cioboată Publicat: 7 mai 2022, 23:55

CFR Cluj – FCSB, „afacere în doi pentru titlu! Universitatea Craiova, out din luptă. „Roș-albaștrii, condamnați să câștige în Bănie

CFR Cluj - FCSB, luptă în doi pentru titlul din Liga 1

CFR Cluj și FCSB se luptă pentu trofeu / Colaj Hepta

  • CFR Cluj – FCSB, luptă în doi pentru titlu! Universitatea Craiova, out din cursă
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

CFR Cluj – FCSB, „afacere” în doi pentru titlu! Universitatea Craiova nu mai are șanse matematice la câștigarea trofeului, după victoria campioanei de pe terenul lui FC Argeș, scor 6-0. FCSB este obligată să câștige duminică pe terenul oltenilor pentru a mai putea spera la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj și FCSB vor lupta umăr la umăr pentru trofeu. Universitatea Craiova a rămas la 9 puncte în spatele liderului, după victoria răsunătoare obținută de ardeleni împotriva lui FC Argeș. Oltenii nu mai au șanse să depășească trupa lui Dan Petrescu, ținând cont că criteriul de departajare care se va aplica este reprezentat de numărul de puncte cu care echipele au început play-off-ul (CFR – 76p, Craiova – 54p)

CFR Cluj – FCSB, „afacere” în doi pentru titlu!

În acest moment, CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FCSB, cu un meci în plus. „Roș-albaștrii” vor juca în această etapă cu Universitatea Craiova, în deplasare (duminică, ora 19:30).

Reclamă

Dan Petrescu speră ca oltenii să își joace șansa până la capăt și să lupte pentru locul al doilea din Liga 1.

„Eu aș fi vrut să rămână acolo și sper să se concentreze mâine (n.r. – contra FCSB) și să joace pentru locul al doilea. Dacă ei câștigă mâine, au șanse mari la locul al doilea.”, a spus Dan Petrescu, după FC Argeș – CFR Cluj 0-6.

Reclamă

În cazul în care va câștiga derby-ul din Bănie, FCSB se va apropia din nou la două puncte de CFR, iar lupta pentru titlu va rămâne la fel de strânsă, cu gândul la „finala” din ultima etapă. Însă dacă trupa lui Toni Petrea nu va reuși să învingă pe terenul oltenilor, CFR va face un pas uriaș către cel de-al 5-lea titlu consecutiv.

TOP 3. Clasamentul din Liga 1:

1. CFR Cluj 54p (8 meciuri)
2. FCSB 49p (7 meciuri)
3. Universitatea Craiova 45p (7 meciuri)

Programul meciurilor pentru CFR Cluj:

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Universitatea Craiova
FCSB – CFR Cluj

Programul meciurilor pentru FCSB:

Universitatea Craiova – FCSB
FC Voluntari – FCSB
FCSB – CFR Cluj

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Dan Petrescu a oferit o reacție uluitoare după „recitalul” din Trivale

Dan Petrescu a recunoscut că, în ciuda scorului de tenis, meciul cu FC Argeș nu a fost perfect. Antrenorul campioanei le-a reproșat jucătorilor că au făcut mai multe greșeli care trebuie să fie reparate în ultimele două meciuri ale sezonului, cu Universitatea Craiova și FCSB.

Ulterior, Petrescu și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus, în special pe Cristi Manea, Adrian Păun și Claudiu Petrila, trei dintre marcatorii CFR-ului din Trivale.

„Au fost multe victorii în cariera mea, dar nu îmi amintesc vreun 6-0. Poate la Urziceni. Pot să îi cert (n.r. – pe jucători, cum a spus Cristi Manea), chiar dacă scorul arată bine spre foarte bine. Nu a fost un meci perfect, am avut multe greșeli pe care trebuie să le reparăm în meciurile cu Craiova și FCSB. Chiar au fost greșeli, dar per total merită felicitări. Cu toții au dat tot ce au avut mai bun.

În fotbal se întâmplă să fie și perioade mai grele. Am avut o perioadă în care am luat gol în minutul 96 la Craiova, apoi am liat roșu și acel gol-autogol cu FCSB. Ăsta e fotbalul. Ne-am antrenat bine, ne-am concentrat, dar n-am câștigat nimic din păcate. Avem 199 de puncte (n.r. – legat de înjumătățirea punctelor) și campionatul e cum e… degeaba am bătut azi cu 6-0 dacă nu luăm trofeul în brațe la final.

Reclamă

Manea s-a pregătit excelent în ultimele 10 zile. Mereu le spun: ‘Cum vă pregătiți, așa jucați’. A venit rezultatul pregătirii. Pentru mine nu e destul să te antrenezi. Trebuie să te antrenezi bine, cu entuziasm, cu dorința de a câștiga.

Manea a făcut, cred, cel mai bun meci de când e la CFR. Merită felicitări și el și toată echipa. Eu am încredere în el, de-aia l-am și băgat (n.r. – despre Adrian Păun). Nu știu dacă îl băga altcineva. El vrea să fie totul frumos în fața porții. I-am zis că nu trebuie să fie golul frumos, trebuie doar să fie gol. Petrila când intră de pe bancă dă gol meci de meci. Când e titular, suferă. Dar și când a fost titular a jucat și merită felicitat. Campionatul lui Petrila e excelent până în acest moment, cu suișuri și coborâșuri.”, a declarat Dan Petrescu, după meciul cu FC Argeș.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis