Închide meniul

Ilie Dumitrescu ştie unde s-a făcut diferenţa în UTA – FCSB 3-1: „Balint a fost peste Gigi Becali!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 23:57

Ilie Dumitrescu ştie unde s-a făcut diferenţa în UTA – FCSB 3-1: „Balint a fost peste Gigi Becali!

Ilie Dumitrescu îl laudă pe selecționer

Ilie Dumitrescu pe Arena Națională / Antena Sport

Ilie Dumitrescu ştie unde s-a făcut diferenţa în partida dintre UTA şi FCSB, încheiată cu scorul de 3-1, în etapa a 29-a din Liga 1. Fostul internaţional susţine că staff-ul roş-albaştrilor nu a fost inspirat la schimbări, motiv pentru care s-a pierdut mijlocul terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat şansa de a se apropia de liderul Farul, care de asemenea s-a încurcat în această rundă de Liga 1. Roş-albaştrii au pierdut categoric duelul cu arădenii lui Laszlo Balint, scor 3-1.

Ilie Dumitrescu ştie unde s-a făcut diferenţa în UTA – FCSB 3-1

Ilie Dumitrescu a analizat partida dintre UTA şi FCSB, şi a găsit motivul pentru care roş-albaştrii au cedat neaşteptat pe terenul formaţiei din subsolul clasamentului din Liga 1. Fostul internaţional consideră că schimbările nu au adus un plus formaţiei lui Gigi Becali, în special, înlocuirea lui Malcom Edjouma cu Andrei Cordea.

Totodată, Ilie Dumitrescu este de părere că nici Joonas Tamm nu a prestat un joc bun la Arad, acesta „reuţind” chiar un autogol, în startul meciului, mai exact în minutul 14.

„Mutarea asta a făcut-o cu Argeș, în deplasare. L-a scos pe Edjouma și la introdus pe Tavi Popescu în mijloc. De data asta a pierdut mijlocul terenului, pentru că Batha, Ubbink și Cascini, în a doua parte… practic, acolo s-a făcut diferența. Tamm nu a fost într-o seară foarte bună.

Reclamă

Cu schimbarea lui Edjouma, s-a pierdut mijlocul, acolo s-a făcut diferența. În seara asta, Balint a fost peste Gigi”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Malcom Edjouma a fost schimbat la pauză de către cei de la FCSB. În locul francezului a intrat Andrei Cordea, care însă nu s-a remarcat pe parcursul meciului. Pe finalul meciului, Eduard Radaslavescu a mai intrat în locul lui Darius Olaru, în minutul 83, iar în prelungiri, Ovidiu Popescu l-a înlocuit pe Adrian Şut.

Lucian Filip, dezamăgit după UTA – FCSB 3-1: „N-are cum să crească nivelul campionatului!”

Lucian Filip a fost dezamăgit după UTA – FCSB 3-1. Preparatorul fizic a umplut golul lăsat de demisia lui Leo Strizu și suspendarea lui Mihai Pintilii, pe banca roș-albaștrilor. Fostul mijlocaș a stat în premieră pe banca vicecampioanei din postura de antrenor interimar. Gigi Becali va trebui să găsească în următoarele 30 de zile un succesor pentru Strizu, care deține licența PRO, pentru a nu fi sancționat din nou de FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Lucian Filip s-a arătat dezamăgit de înfrângerea suferită de FCSB în meciul de la Arad. UTA a controlat repriza a doua și a câștigat entuziasmant în fața tribunelor arhipline.

Preparatorul fizic al echipei roș-albastre a dat vina pe starea terenului de la Arad, pentru rezultatul final.

„Au fost multe surprize în această etapă, din păcate și pentru noi a fost o surpriză neplăcută. Am luat golurile destul de ușor, n-am reușit să ne revenim. UTA a reușit să se adapteze, terenul a fost foarte prost, nu are cum să crească nivelul campionatului cu astfel de terenuri.

Dar nu trebuie să găsim scuze, băieții trebuie să treacă repede peste această înfrângere. E clar și că starea terenului a contat, dar acum nu știu dacă ar fi ok să ne găsim scuze.

(Reporter – Au contat și ultimele evenimente cu Leo Strizu și Mihai Pintilii?) Nu cred că contează. Băieții toată săptămâna s-au pregătit bine. Îmi doresc ca și săptămâna viitoare să facă la fel și sunt sigur că va veni victoria.

Orice meci e greu, dar echipa e bine să aibă un moral ridicat. Acolo e punctul de plecare și cu siguranță va veni un rezultat bun. Tot eu voi sta (n.r. – pe banca FCSB-ului, în meciul cu Sepsi)”, a declarat Lucian Filip, după UTA – FCSB 3-1, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și