Închide meniul

Ilie Dumitrescu, uimit de un jucător, după FCSB – Rapid: „Incredibil la ce nivel a ajuns”

Alex Masgras Publicat: 6 noiembrie 2023, 9:58

Reclamă
Ilie Dumitrescu, uimit de un jucător, după FCSB – Rapid: „Incredibil la ce nivel a ajuns

Ilie Dumitrescu, uimit de un jucător, după FCSB - Rapid

Echipa Rapidului, înaintea meciului cu FCSB / Hepta

Ilie Dumitrescu a fost uimit de un jucător, după FCSB – Rapid. Giuleştenii s-au impus cu 2-1 în meciul de pe Arena Naţională, Jayson Papeau şi Paul Iacob fiind cei doi marcatori ai echipei pregătite de Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a marcat Funsho Bamgboye a fost jucătorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Ilie Dumitrescu, uimit de un jucător după FCSB – Rapid

Rapid a marcat cele două golur înainte de pauză prin Jayson Papeau şi Paul Iacob, ambele reuşite venind din pasele lui Borja Valle, în timp ce singurul gol al celor de la FCSB a fost marcat de Dawa, în repriza secundă.

Chiar dacă nu a marcat, Funsho s-a numărat printre remarcaţii lui Ilie Dumitrescu. Fostul mare jucător român i-a mai scos în evidenţă şi pe Săpunaru, Iacob, Braun şi Borza, după meciul de pe Arena Naţională.

„Incredibil la ce nivel a ajuns Funsho, joacă senzațional, travaliu extraordinar. Mijlocașii de la închidere și-au făcut treaba, sunt extrem de disciplinați. Săpunaru, Iacob, foarte bine. Foarte greu de câștigat dueluri cu Braun și Borza”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu nu a găsit însă multe lucruri pozitive în echipa celor de la FCSB:

”Compagno n-a fost într-o seară foarte bună, a pierdut foarte multe mingi. Linia de mijloc nu s-a ridicat la nivel, Băluță a fost singurul mai activ. Mă uitam la Olaru și la Octavian Popescu în partea a doua, erau foarte aproape de atacanți, nu coborau între linii.

N-am văzut nicio centrare, nici Radunovic, nici Pantea și Crețu”, a mai spus Ilie Dumitrescu, potrivit sursei mai sus menţionate.

Reclamă 4 / 0/3

Dawa, făcut praf după FCSB – Rapid 1-2

Joyskim Dawa a fost făcut praf de Nana Falemi după FCSB – Rapid 1-2. Dawa și Siyabonga Ngezana, fundașii cu care Gigi Becali a jucat contra giuleștenilor, au comis mai multe erori care au facilitat succesul oaspeților de pe Arena Națională.

Roș-albaștrii au fost nevoiți să improvizeze pe Arena Națională, iar Dawa s-a numărat printre vinovați la ambele goluri marcate de feroviari în prima repriză. Fundașul a redus din diferență în actul secund, dar FCSB a înregistrat al doilea eșec în Liga 1, în acest sezon.

”Dawa se apără foarte, foarte rău, cu mâinile la spate! Mai avea un pic şi, dacă îi dădeai telefonul, făcea poză, să posteze pe Instagram. În prima repriză, Rapid nu a intrat deloc în careul nostru (n.r. – se referă la FCSB).

Noi am dominat. Am spus de la bun început, dacă Florinel Coman joacă bine, Steaua (n.r. – FCSB) joacă bine”, a spus Nana Falemi, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaplAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și