Închide meniul

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea: „Sunt niște bani, sunteți nebuni?”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2023, 15:27

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea: Sunt niște bani, sunteți nebuni?”

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea

Ilie Năstase, în timpul unui eveniment / Hepta

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea. Fostul mare tenismen a vorbit despre posibilitatea ca echipa lui Gig Becali să joace pe stadionul Steaua, casa Clubului Sportiv al Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa patronată de latifundiarul din Pipera dorește să joace meciul din etapa a 2-a a Ligii 1, cu Dinamo, pe stadionul celor de la CSA Steaua.

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea. Fostul mare tenismen nu înțelege de ce vicecampioana are interzis pe stadionul Steaua

Fostul mare tenismen, general în Armata României, este de părere că FCSB are tot dreptul de a închiria stadionul Steaua, pentru că acesta este administrat de statul român. De asemenea, Năstase este de părere că banii rezultați dintr-o eventuală chirie ar ajuta Ministerul Apărării Naționale.

„Nu știu ce e în țara asta, e o nebunie, până acum nu am avut stadioane, da? Acum avem stadioane și nu prea avem echipe. Păi unde să se joace? Dacă Gigi Becali plătește niște bani, sunt niște bani, suntem nebuni?

Nu sunt făcute pentru fotbal? Pentru ce? Să se uite la ele? Eu mă duc oriunde se joacă, sunt stelist de mic, și la Târgoviște, că e aproape. Dar de ce, când sunt 5 stadioane (n.r. în București), să mergem la Târgoviște? Nu e păcat să dăm banii pe benzină?”, a spus Ilie Năstase, pentru prosport.ro.

Reclamă

FCSB – Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea

FCSB – Dinamo e la o singură semnătură de a se disputa pe Ghencea. Cel care va decide dacă Stadionul Steaua va găzdui derby-ul de pe 22 iulie din etapa a 2-a a Ligii 1 este Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr.

Pe de altă parte, Bichir a dezminţit informaţia conform căreia ar fi purtat o discuţie cu suporterii din Peluza Sud, cărora le-ar fi explicat că „nu riscă închisoarea pentru a încălca regulile”.

Ştefan Bichir, Comandantul CSA Steaua, susţine că Ministerul Apărării va decide dacă FCSB şi Dinamo se vor duela pe Ghencea. Clubul Armatei nu va putea decât să pună în aplicare hotărârea.

Reclamă 4 / 0/3

Din informaţiile Antena Sport, ultraşii Stelei vor să facă tot posibilul să împiedice FCSB să joace pe Ghencea. Pe grupurile suporterilor din Peluza Sud se caută „soluţii” înaintea partidei.

LPF a reprogramat derby-ul FCSB – Dinamo! Partida care trebuia să se desfăşoare pe 23 iulie a fost mutată cu o zi mai devreme, pe 22 iulie.

Florin Talpan nu e de acord ca FCSB să joace în Ghencea!

„Domnule comandant, eu nu voi semna nicio hârtie cu privire la dorința FCSB-ului de a juca pe stadionul Steaua. Acea echipă este de rea credință, ne-a creat prejudiciu atâția ani. Cum să o lăsăm să joace pe stadionul Steaua? Avem prejudiciu de recuperat. Sunt dispus să discut personal cu domnul prim-ministru Marcel Ciolacu pentru această situație.

Să mă cheme pe mine la Parchet legat de faptul că nu semnăm ca FCSB să joace pe stadionul Steaua, iar dacă voi fi găsit vinovat voi merge la închisoare, dar nu e posibil să joace pe stadionul Steaua. Nu trebuie să ne fie teamă de cineva, adevărul este de partea noastră. Și să nu uităm că noi am plătit 400 și ceva de mii de euro taxa de timbru pentru dosarul cu prejudiciul”, i-ar fi spus Florin Talpan lui Ştefan Bichir, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și