Închide meniul
EXCLUSIV

Ilie Năstase îl contrazice pe Ion Ţiriac şi aşteaptă să o vadă pe Simona Halep pe teren: „A durat prea mult!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2023, 23:54

Ilie Năstase îl contrazice pe Ion Ţiriac şi aşteaptă să o vadă pe Simona Halep pe teren: „A durat prea mult!

Ilie Năstase îl contrazice pe Ion Ţiriac şi aşteaptă să o vadă pe Simona Halep pe teren

Ilie Năstase are încredere în Simona Halep / Profimediaimages

Ilie Năstase îl contrazice pe bunul său prieten, Ion Ţiriac, şi aşteaptă să o vadă pe Simona Halep pe teren. După o lungă aşteptare, Halep a încheiat meciul cu judecătorii. S-a întors acasă şi, în cel mult două săptămâni, îşi va afla viitorul în tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a aşteptat 9 luni să fie judecată. Şi a stat câte 8 ore în faţa judecătorilor, în cele două zile petrecute la Londra! Ea a încercat să-i convingă că n-a luat cu bună ştiinţă substanţa cu care a fost depistată pozitiv, anul trecut, la US Open.

Ilie Năstase îl contrazice pe Ion Ţiriac şi aşteaptă să o vadă pe Simona Halep pe teren

Agenția Națională Anti-Doping a luat parte la procesul Simonei Halep de la Londra, ca observator. Doi ani de suspendare – e cea mai dură pedeapsă pe care românca o poate primi şi pe care o poate ataca la TAS.

I-au terminat cariera!”, spunea Ion Ţiriac în exclusivitate pentru AS.ro. Ilie Năstase nu îi dă dreptate şi crede că „Simo” va reveni la fileu, de îndată ce i se va da voie să participe în turnee.

A durat prea mult, după mine, toată treaba asta! Eu ştiu, când am avut problema cu Serena, că noi în trei zile am rezolvat problema, că ne-am dus noi peste ei. Nu înţeleg!

Reclamă

Eu ştiu că Simona nu a mai putut să joace turnee şi probabil că a pierdut mulţi bani. Depinde de decizia care se ia. Decizia trebuie să fie în favoarea ei, ca să ceară banii.

(Reporter: Un jucător poate să revină după 2 ani de pauză?) Da. Are 31 de ani. Dacă ai fost numărul 1 mondial, nu uiţi tenisul în 2 luni sau în 8 luni„, a declarat Ilie Năstase pentru AntenaSport.

Simona Halep a pledat nevinovată la procesul de dopaj, care a avut loc zilele trecute la Londra. Avocații româncei au prezentat faptul că aceasta a ingerat, accidental, substanța interzisă Roxadustat, și astfel aceștia au cerut ca fostul lider WTA să nu fie suspendat și să revină pe teren cât mai repede.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep

Ion Țiriac se teme că „Simo” are cariera încheiată. Fostul mare jucător de tenis s-a revoltat și a transmis un mesaj de luptă.

După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte?

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm„, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Marca anunţă că Simona Halep ar urma să fie suspendată 2 ani în scandalul de dopaj

Marca anunţă că Simona Halep ar urma să fie suspendată 2 ani în scandalul de dopaj. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii spanioli de la Marca. Halep a fost audiată zilele trecute la Londra şi a plecat nevinovată.

Astfel, Simona Halep ar putea reveni pe terenul de tenis după Jocurile Olimpice de la Paris, dacă informaţiile avansate de spanioli se vor adeveri.

Reclamă

Cel mai probabil va primi această pedeapsă de doi ani, cu începere din noiembrie 2022″, scriu spaniolii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și