Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ilie Poenaru a dezvăluit care este stadiul negocierilor cu Claudiu Keşeru. Atacantul de 35 de ani poate semna cu UTA!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2022, 11:02

Ilie Poenaru a dezvăluit care este stadiul negocierilor cu Claudiu Keşeru. Atacantul de 35 de ani poate semna cu UTA!

lie Poenaru a dezvăluit care este stadiul negocierilor cu Claudiu Keşeru

Ilie Poenaru, invitatul lui Cătălin Oprişan / AS.ro LIVE

Ilie Poenaru a anunţat care este stadiul negocierilor cu Claudiu Keşeru. Atacantul de 35 de ani, care a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali la FCSB, e principala ţintă de pe piaţa transferurilor a celor de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitat special al lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, noul antrenor de la UTA a recunoscut că l-a ofertat pe Claudiu Keşeru şi că a avut o discuţie cu internaţionalul român. În următoarele zile urmează să primească răspunsul.

Ilie Poenaru, despre stadiul negocierilor cu Claudiu Keşeru

E adevărat, recunosc, mi-l doresc. Am şi discutat cu el şi vom vedea, trebuie să recunosc. Depinde şi de el şi de ofertă. Ştie şi el (n.r. că este o perioadă scurtă până când să se decidă) şi mi-a transmis că o să mă anunţe foarte repede. Eu sper ca până la sfârşitul săptămânii sau la începutul săptămânii viitoare să spună.

(Cătălin Oprişan: E un jucător care nu a păcălit fotbalul) Tocmai de aceea mi-l doresc. Din punctul meu de vedere, la tot ce am analizat în acest campionat, ca număr 9… mai este Koljic de la Craiova, un jucător foarte bun, şi Keşeru. Mai sunt, nu vreau să jignesc, Doamne fereşte, dar pe ceea ce vreau eu să joc, pe principiile mele, el este jucătorul de care aş avea mare nevoie. Ar trebui să fie mai mulţi şi mai tineri, dar din păcate nu se găsesc. Eu cred că în generaţiile următoare vor fi. Vedem ce se întâmplă la Hagi, la FCSB, eu cred că vor fi„, a declarat Ilie Poenaru la AS.ro LIVE.

Keşeru va deveni liber de contract la începutul lunii viitoare. Poate ajunge să îmbrace tricoul arădenilor, care au terminat pe locul 5 în play-out-ul Ligii 1.

Reclamă

Claudiu Keşeru, salariu uriaş la FCSB

Claudiu Keşeru a venit la începutul sezonului la Ludogoreţ, însă nu a putut să îl mulţumească pe Gigi Becali. Chiar şi aşa, Keşeru a avut unul dintre cele mai mari salarii din lor: 25.000 de euro pe lună.

Din cauza salariului pe care îl are, Becali l-a anunțat deja că nu își dorește să-i prelungească înțelegerea. Claudiu Keșeru are al doilea cel mai mare salariu de la FCSB. Primește, lunar, 25.000 de euro. Căpitanul Florin Tănase este cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei. Gigi Becali îi oferă 30.000 de euro pe lună. Podiumul celor mai mari salarii plătite de roș-albaștri este completat de Florinel Coman, care încasează 20.000 de euro.

Claudiu Keşeru a jucat 18 meciuri pentru FCSB în Liga 1, timp în care a marcat 5 goluri şi a dat 3 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Primii doi jucători care ajung la UTA sub comanda lui Ilie Poenaru

În perioada următoare, UTA îi va transfera pe Erjon Hoxhallari de la KF Tirana şi Cristian Maxim de la Gaz Metan Mediaş.

Putem vorbi despre Erjon Hoxhallari, fundaş central care chiar a primit convocare pentru meciurile naţionalei Albaniei. De asemenea, am reuşit să îl aduc pe Cristian Maxim de la Gaz Metan Mediaş, el poate juca fundaş dreapta sau stânga.

Apoi suntem în discuţii cu Raul Şteau, pentru că avem nevoie de dubluri. Vedem ce se va întâmpla în zilele următoare. Sunt mulţi jucători cu care am lucrat şi care îşi doresc să vină aici. Dar nu se poate să vină toţi, pentru că şi aici sunt jucători foarte buni. În plus, trebuie să ne încadrăm în bugetul din sezonul recent încheiat, de aceea caut jucători care să poată evolua pe două posturi„, a explicat tehnicianul lui UTA la conferinţa în care a fost prezentat.

Gigi Becali renunţă la David Miculescu

Gigi Becali renunţă momentan la transferul lui David Miculescu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a oferit 500.000 pentru atacantul de la UTA, la începutul anului, dar a fost refuzat de arădeni.

Chiar dacă şi-a prelungit contractul cu noua echipă a lui Ilie Poenaru, Miculescu a dat semne că şi-ar dori o mutare la echipa din Berceni. Totuşi, Gigi Becali anunţă că nu va face niciun transfer de marcă în această vară, astfel că mutarea va fi amânată.

Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu și le-am și făcut o ofertă nu a vrut el, dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deși băiatul și-a prelungit contractul cu UTA. Eu nu zic că nu îmi place Miculescu și că nu îl vreau, dar e o mare problemă.

Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el, nu că aș avea ceva cu băiatul, însă nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta. Eu sunt conștient că dacă vreau un jucător bun, ăsta te costă, dar mi-am făcut eu unele calcule, iar în perioada asta nu vreau să bag bani în transferuri de jucători.

Reclamă

În altă perioadă, după ce o să mă hotărăsc eu, să fiți convinși că o să ofer bani și pentru aducerea lui Miculescu la noi. E un foarte atacant bun și îmi place că e și tânăr. El rămâne în atenția mea”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și