Închide meniul

Ilie Poenaru știe cum să se impună în fața lui Gigi Becali: „Nici la antrenament nu îmi iau telefonul la mine!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2022, 20:29

Reclamă
Ilie Poenaru știe cum să se impună în fața lui Gigi Becali: „Nici la antrenament nu îmi iau telefonul la mine!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Ilie Poenaru, antrenorul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB, știe cum să se impună în fața latifundiarului, în cazul în care va ajunge la formația din Berceni. Tehnicianul nu vrea să audă de implicarea patronului în viața echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru a anunțat că va semna cu FCSB doar în cazul în care Gigi Becali acceptă să-i dea „mână liberă” 100%. Ca să scape de eventualele apeluri de la patron, Poenaru s-a gândit să renunțe definitiv la telefonul mobil.

Ilie Poenaru știe cum să se impună în fața lui Gigi Becali

„Nu am ajuns să discut asemenea aspecte cu domnul Becali. Probabil că la momentul respectiv, dacă va fi să fie, atunci ar trebui să mă întrebați. În orice proiect în care intru, eu discut și le spun cam ce vreau eu, ce doresc, un proiect pe care trebuie să îl facem împreună. Trebuie să aderăm cu toții la ce îmi doresc eu. Trebuie să se ține cont de ceea ce îmi doresc. Dacă nu se întâmplă nimic din ceea ce îmi doresc eu, vă dați seama că lucrurile nu se vor întâmpla, adică nu voi merge la un asemenea club. Nici la antrenament nu îmi iau telefonul la mine. Nimeni din staff nu are voie cu telefon, nici la meci, nici la antrenamente. Nu îmi fac niciun plan momentan. Vom vedea la momentul respectiv”, a spus Ilie Poenaru, conform playsport.ro.

Ilie Poenaru: „Nu m-a contactat nimeni de la FCSB!”

Deși s-a arătat deschis să negocieze cu Gigi Becali, Ilie Poenaru a anunțat că, deocamdată, nu a fost contactat de un oficial de la FCSB în privința unei eventuale colaborări.

„Nu, nu m-a contactat nimeni de la FCSB. Pe mine mă bucură că un patron de club, un președinte pronunță numele meu. Asta înseamnă ceva și nu face decât să mă motiveze. Cu toții ne dorim să antrenăm cluburi mari. Vom vedea. Cu Mihai Stoica nu am avut tangențe foarte mari, dar avem o relație ok, nu putem spune că suntem foarte buni prieteni. Nu am avut discuții în particular, nu ne-am văzut, nu am stat la nicio masă. Doar așa ce ne-am întâlnit pe la meciuri și cam atât”, a mai spus Ilie Poenaru.

Reclamă

Ilie Poenaru a plecat de la UTA

Ilie Poenaru a plecat de la UTA. Anunţul oficial a fost făcut de arădeni. Antrenorul e pe lista scurtă a lui Gigi Becali, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB.

„La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru și a staff-ului său tehnic, clubul UTA anunță rezilierea de comun acord a contractelor acestora. Le mulțumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad și le dorim mult succes în viitor!”, se arată pe site-ul oficial al arădenilor.

Poenaru se afla pe banca celor de la UTA din mai 2022. De-a lungul carierei, el le-a mai pregătit pe Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și